VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

No dinner

Haha det gäller verkligen att njuta och vara glad för de gånger lilla E äter bra, för nu vill ha inte äta igen :-). Men det känns i alla fall bra att han har en stor lunch i magen!

Vi fick med oss en ny pyjamas hem från stan idag, från fixoni. Garderoben behöver fyllas på med tvådelade pyjamasar! Annars besöktes bara apoteket och jag fick med mig en påse därifrån också. Ska testa lite nya ansiktsprodukter tänkte jag!


Kommentarer


  1. Amanda 24 januari, 2011 on 18:10 Svara

    Tvådelade pyjamaser är bäst, de är de enda som funkar på Aron nu för det är ett marathonlopp att försöka knäppa knappar mellan benen. Min hy har äntligen börjat ordna sig, tvättar noggrannt med vatten och "neutrogena blackhead eliminating scrub" morgon och kväll. Skulle dock behöva en kräm, för jag är ganska torr. Ha det bra! Amanda & Aron

  2. Ida 24 januari, 2011 on 21:37 Svara

    Neo vill inte heller äta längre 🙁 Tror dock de är tänderna som spökar…

  3. Anette 24 januari, 2011 on 23:27 Svara

    Ja tvådelat är det som gäller. Fick en helpyjamas i höstas men det är ju ett riktigt jobb att försöka knäppa den. Vi har tre tvådelade från PoP som är super (två är present från farmor). De är verkligen jättebra med lååång mudd vid armar och ben så de kan han nog ha en bit in i höst!

    Känner igen det där med matvägrandet, här går det i vågor från dag till dag. Ville inte äta korvstroganoff igår kväll men idag till lunch smaskade han snabbt i sig det. Han får dock i sig lite mellis lite här och där och vet att han "säger till" när han verkligen vill ha något att äta. Huvudsaken är att han dricker och det blir alltid välling, vatten och mjölk varje dag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna