VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagen

Åh vad jag älskar nattningarna nu, den senaste tiden har Elion efter välling bara legat och tittat i sin säng när vi sagt sov sött och gått ut ur rummet och han har inte gjort ett enda litet pip, bara somnat sött på en gång. Smidigt värre! Han har aldrig varit svårsövd i och för sig, men nu går det ännu lättare :-).

Idag har vi varit ute x2 och träffat vänner x2. Hade mina skinnstövlar på och tårna var stelfrusna när vi kom in igen. Det märks när det är Sorel på fötterna och inte ;-)… De var så söta barnen, trippade runt runt runt hela tiden. Jag kan verkligen inte förstå att våra små är så stora! För ett år sen låg de bara ner och viftade på armar och ben, nu springer de fram, förstår och gör sig förstådda. Jag är så evigt tacksam precis varje sekund för att vi får vara med om detta!


Mina favoritstövlar som inte är allt för varma när man står mycket stilla i minusgrader.

Vi lyxade till det med take away till middag, underbart gott! Jag åt favoriten wokade chilinudlar och har rester till lunchen imorgon hihi… Elion mumsade ris i högsta hastighet!

STOR KRAM♥

Kommentarer


  1. Malin S 23 januari, 2011 on 21:56 Svara

    Ris är poppis här också. Igår testade jag ett fiffigt alternativ, risoni! Pasta som ser ut som ris. Kul att kunna variera makaronerna och spagettin med risoni ibland. För potatis är inte populärt hos lilla fröken Amy. Åtminstone inte hemma. På dagis äter hon typ allt.

    Sorel verkar toppen. Jag hade tänkt att köpa mig ett par varma skor men det har inte blivit av. och nu är ju vintern nästan slut…önsketänkande 😉 Närå, snart är det vår!

    Smidig nattning! Elion verkar vara så himla go, smart och mysig. Eftersom vi softar bredvid Amy i hennes säng så råkade jag visst somna där ikväll. Vaknade strax innan 21 så det var tur att maken laddat hem "Solsidan" =)

    Kram & go natt/Malin

  2. caroline 23 januari, 2011 on 23:08 Svara

    Gud vad underbart med nattningen. Loke började med det för 2-3 månader sen eller..han och han.. vi testade då och det funka 🙂
    Han har ju varit världens svåraste barn att söva så nu är detta rena drömmen för oss och man slipper känna att nattningen är jobbig 🙂

  3. Daniel Vardakis Lembke 24 januari, 2011 on 05:52 Svara

    Schysst blogg! 🙂

  4. Anna 24 januari, 2011 on 05:58 Svara

    Det är skönt när man inte behöver fasa för nattningarna. Just nu försöker min lilla herre klättra ur sängen så fort han ska sova så då får man vara elaka mamman och sitta i vägen så att det inte går. Hoppas att han kan finna ro snabbare snart och bara lägga sig ner för att sova när det är sovdags.

    Det är otroligt mysigt när de utvecklas. Jag tycker otroligt mycket om den åldern Alexander är i nu. Han pratar massa och säger och gör roliga saker hela tiden 🙂

    kramar

  5. Ida 24 januari, 2011 on 08:37 Svara

    Härligt med era smidiga nattningar. De går fint här med, vi ligger/sitter jämte tills han har somnat, tar runt 5 min! Men sen är jag väldigt avis på eran sovande unge, här har vi fortfarande tuffa nätter med många vakna timmar nätterna igenom. Alla sa att det brukar vända runt året, men icke! Men vi lever på hoppet =) Hoppas ni får en bra start på nya veckan idag! Kram

  6. Anna-Mamma till Kevin 24 januari, 2011 on 08:51 Svara

    Ja man är sannerligen LYCKLIGT LOTTAD som får uppleva lyckan med att vara förälder! 🙂

  7. Mums, vad gott det låter. Det är verkligen underbart med de små liven. 🙂

  8. Ellie 24 januari, 2011 on 10:17 Svara

    Hahaha, åh jösses! Jag har nog inte riktigt vaknat ännu. Jag läste "wokade chihuahuaor" istället för "wokade chihinudlar" 😀

  9. martina 24 januari, 2011 on 19:57 Svara

    hehe vilket sammanträffande, sa till Johan innan att jag var sugen på thaimat, wokade chilinudlar. Får nog bli det någon dag…mums =)

    Promenad i morgon kanske???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna