VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fönsterfotare


Nu är ordningen helt återställd efter spysjukeinvasionen. Spjälskyddet blev knas i tvättmaskinen så jag tvättade det igår igen men det var inte förrän idag det kom på plats :-).

Haha tänk om nån gick därnere på vägen och såg mig? Undrar vad de tänkte… De kanske trodde att jag fotade dom? Hur som är det mysigt med ett fönster vid diskbänken!


Väldigt enkel outfit idag, treggings, långt linne, farfarströja och sjal.

Vi känner oss äntligen friska allihop men jag är illamående och har ont i magen igen av en helt annan anledning. Är inte van vid att ha mens så ”ofta”, nu kommer den med 27-28 dagars mellanrum men innan graviditet och med p-piller/minipiller hade jag 32-33 dagar. Det är ju nästan en veckas kortare cykel så inte konstigt att det känns som att jag har mens typ varje vecka nu haha. Men, man ska vara GLAD för att maskineriet fungerar så att säga ;-).


Kommentarer


  1. Hanna 21 januari, 2011 on 18:30 Svara

    Det är så tråkigt varje gång det är dags…… Jag har långa perioder istället, 10 dagar kan det vara ibland. Det blev så efter jag satte in spiral, men bra att det är mer regelbundet iallafall.

    Ha en fin fredagkväll!

  2. Karoliina 21 januari, 2011 on 18:51 Svara

    jag tycker det är en sån sak som blev sjukt mycket värre efter förlossningen! mensvärken fördubblades med hundra, typ 😛

  3. Petra 21 januari, 2011 on 19:21 Svara

    haha du e rolig:)trevlig helg kram

  4. Sofia 21 januari, 2011 on 19:32 Svara

    Min cykel har blivit nästan en vecka längre efter graviditet och piller. Gissa om jag var nojig de första gångerna mensen var "sen"! 🙂

  5. Josefine 21 januari, 2011 on 20:35 Svara

    Godkväll fina! Så glad jag blir att ni är piggelin igen =) NJUT kvällen tillsammans. Jag har alltid haft 21 dagar emellan, hopplöst. men med spiral blir det överraskning varje gång, lite dumt. Men skönt att slippa ofta och länge 🙂 Haha så personlig man kan bli.

    Ska maila dig nu istället!
    Puss & Kram

  6. Amanda 21 januari, 2011 on 20:38 Svara

    vi har också fått upp nytvättat spjälskydd o.s.v. efter arons lilla spy attack igår kväll.:/ Min mens varar under e längre period nu när jag har spiral och inte p-pillar. Det är jättetråkigt, men annars är det skönt att man känner sig skyddad till max!

  7. Annica - mamma till Elias 21 januari, 2011 on 21:23 Svara

    Så skönt att ni äntligen är friska =) Min menscykel är mer regelbunden nu än innan jag blev gravid, då var den väldigt oregelbunden men varar fortfarande bara i tre dagar, skönt

    Hoppas ni får en trevligt helg =)

  8. jenny 25 januari, 2011 on 21:52 Svara

    åh det är min dröm med ett fönster ovanför diskbänken! avundas er!

    ja inte när det gäller kräkan då.. usch aldrig aldrig kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna