VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRUKOSTMELLIS

Jag och lilla E sitter och äter frukostmellis. Han äter alltid välling när han vaknar och så mellis när jag äter frukost. F ligger däckad i sovrummet, vi ska ge oss ut och leka sen tänkte jag så han får sova ifred en stund. Elion mmmar hela tiden när han äter hihi, så himla sött. Man vet när han gillar något helt enkelt :-D. Jag äter yoghurt och müsli och det verkar gå helt okej än så länge, sköönt. Men vad allt smakar mycket nu när man inte fått i sig mycket mer än vatten!


Kommentarer


  1. Anna 20 januari, 2011 on 09:45 Svara

    Du ser superfräsch ut ! Ha en fin dag. Kraaam

  2. teddy 20 januari, 2011 on 09:57 Svara

    Hallå tjejen.
    Hoppas allt är väl.
    Mitt inlägg handlar inte om specifikt någon speciell individ utan OM MINA tankar kring det. Och då handlar det om precis -MIG SJÄLV.
    Ingen annan.

    Jag tycker aldrig att någon är lat som är hemma med sina barn utan anser att VARJE förälder får göra sina egna val och det de själva anser är bra för familjen 🙂
    Jag är så ivrig på att jobba eftersom allt var så nytt för mig när jag blev tvungen att inta soffläge 3 månader innan själva förlossningen.
    Något som har varit otroligt deppigt och svårt för mig som alltid är van att vara igång.
    Sedan har det inte varit lätt att vara alldeles still med tanke på mina tidigare ätstörningar och en graviditet som förde med sig dagliga kräkningar.

    Jag har alltid tyckt att ni är en helt underbar familj och lilla E verkar väldigt trygg som person.
    Som sagt.
    Varje familj gör alltid det bästa för sin familj.
    I min blogg tycker jag till eftersom bloggen just är till för det 🙂 Jag är noga att alltid nämna att man tycker och tänker olika.
    Mina tankar och känslor är rätta för just mig och ingen annan.

    kram på er

  3. Nadja 20 januari, 2011 on 11:09 Svara

    Hemska sjukdom! Den smittar så jävulskt :-/ Men en sak till att bocka av på listan bara haha. Hoppas F kryar på sig snabbt!

  4. Sara 20 januari, 2011 on 11:31 Svara

    Favoritmuggen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna