VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pappatimmar


Nyvaken glad kille i helgen

Fredrik tar ut några ”pappatimmar” idag så nu är han hemma och leker med prinsen. Fy vad jag inte mådde okej efter nudlarna, lyckades inte äta speciellt mycket och är nog inte helt redo för mat än. Småäter äppelklyftor i alla fall, måste få energi ifrån något.

Elion fick sova i vår säng idag och det är alltid lika mysigt att se honom komma trippandes ut från sovrummet (han hoppar ner själv när han vaknat), just idag passade det ju extra bra så jag inte behövde hämta honom i spjälsängen :-).


Kommentarer


  1. Paulina 19 januari, 2011 on 19:06 Svara

    Vad tråkigt att du är sjuk igen 🙁 Jag har själv åkt på världens förkylning och har inte sovit mer än 4 timmar inatt. Vill bara bli frisk NU och då har jag bara varit sjuk i 3 dagar. Tycker synd om dig som åkt på så många sjukdomar nu den senaste tiden.
    Ett tips mot illamående om du inte får ner någon mat, nu får du i och för sig i dig äppelbitar. Men annars är det bra att riva ett äpple och låta det ligga ett litet tag så att det blir lite brunt och sedan äta det. Jag gjorde det en gång när jag mådde illa och det hjälpte, samtidigt som jag fick något i magen.
    Hoppas du blir frisk snart!
    KRAM

  2. Veronica - vardag & foto 19 januari, 2011 on 20:42 Svara

    lilla killen då, SÅ söt! alldeles bedårande är han, lilla E! Trist med alla sjukdomsvändor för er, hoppas det vänder snart!

    kram till er!

  3. Emelinda 19 januari, 2011 on 21:51 Svara
    2011-01-19 @ 21:50:07

    URL: http://e

    Postat av: Emelinda

    Testa något lite mildare för magen, typ nyponsoppa eller rostat vitt bröd. Äpplen blir nog lite surt för magen! Krya på dig gumman!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna