VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ny favorit

Jag upptäckte en ny webshop förra veckan, LillaTussilago, där finns det riktiga godbitar från för mig helt okända märken. Cupcake, BAKKER made with Love, TAJ Wood & Scherer med flera. Och min nya favorit DeKunstboer! Jag är väldigt nyfiken på väskan jag visade sist. Väldigt mycket sött till tjejer och flickrummet framför allt tycker jag men såklart en hel del även till killarna :-).Annons

Kommentarer


 1. janine 17 januari, 2011 on 17:40 Svara

  Ja den sidan har jag sett. Jag gillar Cupcake märket,sååå fint har beställt till mina barn från lykkeliam:)
  Man blir lite kokko på alla barnkläder,jag bara ääälskar barnkläder:D

 2. Liselotte 17 januari, 2011 on 19:32 Svara

  Hehe, ja Göteborg är underbart! Men jag bor cirka tre mil från Götet, och växte upp där, så det är inte så exotiskt för mig ;-). Men tack för tipset.

 3. Elin 17 januari, 2011 on 19:39 Svara

  Hej Evelina! En fråga som inte alls hör till det här inlägget. Men satt och läste lite gamla inlägg på din blogg och läste att ni tagit bort ena sidan på Elions spjälsäng och satt ihop med er säng. Vi har gulliver spjälsängen från ikea där man egentligen inte kan ta bort ena sidan så jag har inte vågat skruva loss ena sidan. Men visst är det en sån ni har oxå? Sköt ni bara ihop sängarna eller skruvade ni ihop dem på nå sätt? Har lite problem med nattningen här hemma och vill testa lite grejer nu.
  Hoppas du orkar svara på mitt långa inlägg.
  Kramar Elin

 4. Evelina 17 januari, 2011 on 19:45 Svara

  Hej Elin :-) Vi har den nyaste modellen där man kan ta bort ena långsidan och istället sätta dit en bräda vid madrassen. Vi hade hans säng mot väggen och sen våran mot den, så de var inte ihopskruvade men han låg stadigt ändå. Det tyckte jag var ett superbra sätt att ha första tiden, och han blev ju van vid sin säng från början trots att han inte sov själv. Lycka till!
  KRAMAR

 5. Katrin 18 januari, 2011 on 14:12 Svara

  Vad många fina grejer, är det så att ni väntar smått igen som du kikar 😉 hihi

  Ha en fin dag nu vännen
  kram

 6. Rebecca 18 januari, 2011 on 19:39 Svara

  Ååå jag blev helt kär i kudden :) Tack för tipset! Och tack för en fantastisk blogg :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna