VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sunday – Soldag – Solsidan

GODMORGON!

Vi hade ännu en lugn kväll kortspel igår. Jag vinner typ hela tiden hehe… Beror nog mest på tur men ändå. Sen fick jag massage innan vi somnade och vi somnade nog strax efter 23.

Idag är det tvättdag men än så länge har vi inte kommit speciellt långt. Jag sitter fortfarande i pyjamas men har i alla fall förberett och tagit av kuddfodral från soffkuddarna och fåtöljsöverdrag och ska så fort jag svirat om till andra kläder gå ut och slänga i några maskiner. Vi har två tvättstugor med två maskiner i varje och har man tur är båda tvättstugorna lediga. Då går det fort! Sen ska vi till Jastin&Co och leka på eftermiddagen, efter sovstund. Om Veronica orkar får jag nog en askblond toning i mitt svall för att få bort de varma tonerna i det blekta. Jag var så himla nöjd med nyansen sist jag slingade men mycket berodde nog på den toningen hon la i efteråt. När toningen försvann blev håret mer ”oranget” igen. Det är ju inte oranget egentligen men jag trivs inte alls i varma, röda toner även om alla säger att det är fint. Så jag ska se om det hjälper med en ny toning. Förmodligen kommer jag inte slinga mer just nu eftersom jag inte vågar slita på mitt hår mer än nödvändigt nu när det är på utväxt och ganska slitet. Mörkt hår igen är ett annars ett annat alternativ, saknar det faktiskt en hel del. Samtidigt är det smidigare med ljust inför sommaren när solen kommer bleka… Hm. What to do?

Solsidan i kväll ja, det får vi inte missa!! Solen lyser dock med sin frånvaro, det är grått ute, plusgrader och regnar så nu äntligen kanske isgatan utanför oss smälter bort :-).


Kommentarer


  1. Sara - mamma till Max 2 år 16 januari, 2011 on 10:15 Svara

    jag längtar också efter Solsidan…. och solsken =)

    Hoppas ni får en bra dag!

  2. Paulina 16 januari, 2011 on 11:28 Svara

    Jag tycker att du ska köra på mörkt igen, du är SÅ snygg i det. Jag har alltid själv mörkt hår året runt i princip och jag tycker inte att det blir så fasligt fult när det bleks på sommaren, men det är ju en smaksak 🙂
    Solsidan ikväll ja, kommer sitta KLISTRAD framför tvn kl 20. Men värmer upp med de gamla avsnitten under dagen, hihi.
    KRAM

  3. izabella 16 januari, 2011 on 12:50 Svara

    Jag har också funderingar på det där med hår. Ska jag göra mer guldslingor eller ska jag färga mörkt igen?

    Jag tycker att du passar i båda, och jag tänker nog som du med båda våra hår att det är smartare med lite ljusare under sommaren så kan man mörka det under hösten:)

    Ni var så himla fina på bröllopet btw! Vi planerar om ett par år och jag drömmer redan nästan varje dag hihi… kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna