VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnvakt

Tjoho på er! Har ni en bra dag? Vi har städat, haft lekbesök, lunchdejt (bjöd på stuvade makaroner och falukorv) och nu är jag barnvakt åt Jastin eftersom V skulle på ett möte. Meen, båda killarna sover så det är ju liksom inte så mycket att göra då va ;-)… Elion fick världens blåmärke i pannan innan, han flög in i väggkanten (heter det så?) i full fart så det blev ett blått streck direkt. Stackars liten… Tur att han är en tuffing!

Just nu – jag och min andra bebis myser i fåtöljen

Städat är det och jag sitter bara här och funderar. Tänker framför allt på träning, och längtar tills jag är helt frisk från bihåleproblem så jag kan träna lite i alla fall. Jag har aldrig varit bra på att ”träna träna”, utan tycker om att lägga in det i vardagslivet. Alla år jag höll på med hästar, det är ju träning utan att vara träning. Alltså att ta hand om ett helt stall med massa hästar är typ samma som att gå på gym ;-). Ibland saknar jag ridning och allt däromkring hur mycket som helst men när det är vinter saknar jag det INTE haha. Eller jo, galoppera i snön är en häftig känsla! I alla fall så funderar jag på friskis och svettis, att kanske komma iväg på åtminstone ett gympapass i veckan. Eller spinning. Eller så kör jag på min orbitrek nån dag i veckan… Jag och Veronica har bestämt oss för att gå ut och gå långpromenad en kväll i veckan, kanske Moa vill hänga på också? Och Martina bor här uppe ett par månader till så henne hoppas jag också få med mig ut :-). Det är ju så härligt att kombinera girltalk med frisk luft och motion!

Kommentarer


  1. Emelie 14 januari, 2011 on 13:56 Svara

    Du kan få rida min häst om du vill 😉

  2. Sofie - Mamma till Casper och Anna 14 januari, 2011 on 14:01 Svara

    Ska dom små bara sova så kan man ju passa en hel hög 🙂

    sv: ja att det gick fortare som omföderska stämde på mig iaf. Håller helt med om att skräcken för att spricka var det som skrämde mig mest inför förlossningen…

  3. Fru Sofia - gift vid 18, mamma vid 19 14 januari, 2011 on 14:49 Svara

    jag går på friskis och svettis..Det är verkligen skitkul! Satsa på det du =)

  4. Emma 14 januari, 2011 on 15:25 Svara

    Jag tränar Spinning på Friskis&Svettis. Det är SÅ himla kul så det kan jag verkligen rekommendera. Det enda som får mig att träna är just Spinning!

  5. Sara 14 januari, 2011 on 15:33 Svara

    Vad fin du är idag!
    Jag vill också börja träna, man mår så bra då! I höstas gick jag en timmes powerwalk varje dag och det var underbart! Ett extra plus var att alla mina 15 graviditetskilon (sen min son föddes i maj 2010) försvann på kuppen! 🙂
    Men nu vill jag träna för att bli fastare och piggare!
    Ha en mysig helg nu!
    Kram

  6. Bella 14 januari, 2011 on 15:43 Svara

    Ja, jag håller med dig. Den bästa träning/ motionen är den som man får in i vardagslivet. Annars håller jag bara det ett tag och sen "skiter det sig". Hmm.. fast spinning är bra kul =)

  7. Mallan 14 januari, 2011 on 16:04 Svara

    Friskis&Svettis tycker jag låter mycket bra 😉

  8. Fia - MillysMamma 14 januari, 2011 on 16:09 Svara

    Lätt att vara barnvakt när dom sover..
    Ha en bra dag..

  9. Cintya - Haileys mamma 14 januari, 2011 on 17:13 Svara

    Girltalk, motion och frisk luft är en otroligt bra kombo! 🙂

  10. Anonym 14 januari, 2011 on 17:35 Svara

    Har ni inte kvar den andra katten?:/

  11. Evelina 14 januari, 2011 on 17:37 Svara

    JO det har vi! Men hon vill inte vara en bebis 😉 Hon är en sån katt som helst är för sig själv, ligger och sover på samma ställe en hel dag… Lancelot kommer ofta och vill kela, bara för att!

  12. Izabella 14 januari, 2011 on 22:53 Svara

    Ja, jag saknar också mina hästår!! Red i 8 år innan jag slutade för ett par år sedan. Man hade så bra benmuskler (bland annat) utan att ens inse det 🙂

    Vi åt också tacos, perfekt på fredagar! Kraam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna