VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Glasögon och linser beställda!

Verkligen i farten hihi… Eller kanske dålig mobilkamera 😉

Hello i kvällen! Vi är ganska nyss hemkomna från optikern, jag vågade mig dit eftersom jag inte tror att det är magsjuka jag har haft och dessutom har jag en helvetisk huvudvärk som smyger sig på varje eftermiddag och det gissar jag beror på mina för svaga glasögon. Alltså är det ganska bråttom att få nya linser och glasögon och ja, för att få dom måste man ju till optikern :-). Fredrik och Elion följde med som smakråd! Det blev dom bågarna som jag provade i farten på väg ut förra gången, så kul att jag hittade rätt direkt. De är ganska lika de jag provade hos syster men helt raka i bågarna på sidorna och väldigt enkla och stilrena men väldigt markerade. Helsvarta. Det bästa är ju att de inte alls var dyra heller, bågen kostade bara 595 (och sen några hundralappar till för antireflexglas). Det priset är ju lite lagom när de bara ska användas några dagar i månaden, mellan linsbytena.

Anledningen till att jag inte tror att det är magsjuka om nu nån skulle få för sig att tycka att jag är oansvarig som gick till optikern (finns säkert några haha) så är det för att jag bara har spytt en gång (igår morse) och sen bara mått illa och haft ont i magen. Jag tror helt enkelt att det är mitt ”vanliga onda” som helt enkelt var lite värre den här månaden (har skrivit om det HÄR).


Kommentarer


  1. Sandra 10 januari, 2011 on 19:08 Svara

    Jag kan också må illa lite då och då, speceillt om jag har huvudvärk! Har feber nu och varit ensam med båda barnen, lite påfrestande men nu ska jag sätta mig i soffan och hoppas på en bra kväll 🙂

    Kram!

  2. 19 år och mamma 10 januari, 2011 on 19:27 Svara

    Hej!

    Jag måste bara fråga hur det känns att så många läser din blogg och om hur mycket du ger ut om ditt liv, självklart håller du saker privata och skriver vad du vill men du lägger ju fortfarande ut ditt hem/liv på en blogg.

    jag har en mindre blogg på ungefär 250 läsare och jag kan känna att det lite små läskigt hur mkt folk som läser den och bara VET saker om mig som jag ej ens känner.

    kram

  3. kristina 10 januari, 2011 on 19:45 Svara

    Spännande med nya glasögon. Jag är också på gång med att skaffa nya tyvär trivs jag inte med linser.
    Vilken optiker gick du till? Finns kanske i Kalmar där jag bor.
    Kram Kristina

  4. Sandra 10 januari, 2011 on 19:59 Svara

    (inte samma Sandra som kommenterade i inlägget under)

    Flera i min familj hade magsjuka och spydde bara en gång, sedan ont i magen i flera dagar. Så magsjuka kan visa sig på olika vis. Men det behöver ju inte vara det du hade, du känner nog din kropp bäst. Hoppas att du mår bättre nu i alla fall.

  5. Sandra 10 januari, 2011 on 20:01 Svara

    Jag har haft likadana symptom som du haft, smärtor i främst mage, unnderliv. Till å från blödning därifrån med då "härdarna" som de så fint heter sprickor i magen å därför rinner ut. Ja har mina på både vänster äggstock och bakom livmodern bland annat 🙁

    de tog 5 år för läkarna att komma på vad de var efter flertal akutåkningar in å ut på akuten, inläggningar, prover,gråt och svek från doktorerna som ja äntligen engång efter att ha åkt in och legat inne i väntrummet och grinat av smärtor som en läkare sa att men du måste ha endometrios? varför ja inte träffat denna doktor tidigare var ett frågetecken men mycket riktigt iaf efter att dom bokat tid för operation och gjort en titthålsop. så såg dom att ja hade massa härdar "små blåsor" på dom ställen jag skrev om.

    Tyvärr är denna sjukdom som du skriver kronisk, och de enda dom kan göra vid denna op är att bränna bort dessa härdar. Tyvärr kunde dom inte ta bort allt på mig vilket isåf skulle innebära att jag måste ta bort min livmoder, och de vill jag ju inte då jag bara är 22 år och inte fått barn än. Min rädsla är att jag aldrig kommer att kunna få barn nu när jag vet att jag har denna sjukdom men jag tycker verkligen att om du har sånna problem va på och be dom göra en op. har du inga härdar är det du ju bara bra, visst du hade svårt att bli gravid som kan va en utav symptomen av denna sjukdom men du fick ju din lilla Elion till slut så de ska nog inte va nå problem 🙂 och skulle de visa sig att du hade den så släpper mkt inre stress om vad de kan va även om du får dras med smärtorna endå!

  6. erica 10 januari, 2011 on 20:02 Svara

    Hhaha så typiskt i blogg-världen. du som bloggare måste verkligen ha förklaring till allt för att inte gå negativa kommentarer eller misstankar om de eller de.. DÄRFÖR vill jag inte att min blogg blir stor, jag trivs med en lite för familjen.

  7. Michan 10 januari, 2011 on 20:09 Svara

    Skön då kanske du börjar må bättre, hoppas det.
    Kram

  8. Tjäna pengar på din blogg 10 januari, 2011 on 20:14 Svara

    TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG

    Har du någonsin undrat hur stora bloggerskor som Kenza, Kissie och Blondinbella tjänar pengar på sin blogg? Titta in på min sida så får du reda på hur och även hur du kan tjäna pengar på DIN blogg.

  9. karolin 10 januari, 2011 on 20:18 Svara

    Skönt att du slapp någon sedvanlig kräksjuka iallafall då!

    Nu har jag låst bloggen!
    Användarnamn: karolin
    Lösenord: elin

    kram

  10. C - mamma till Oliver 10 januari, 2011 on 20:22 Svara

    Usch, stackars dig! 🙁 Hoppas det blir bättre! Det brukar väl bli det efter graviditet? Iaf lite? Tror jag läst det. Hur som… inte kul. Hoppas verkligen det blir bättre!

  11. Hoppas att det löser sig för dig nu iom nya glasögon. 🙂

  12. Madde 10 januari, 2011 on 20:48 Svara

    Mår du åxå sämre nu när du har lingonvecka efter att du fött elion? Jag har mkt mer ont nu sen jag fick Filip

  13. Izabella 10 januari, 2011 on 21:57 Svara

    Du är så duktig som står ut i alla fall, hoppas det blivit lite bättre med tiden. Jag om någon vet vad det innebär att i princip alltid ha ont, jag har haft liknande symptom som du (fast ej den sjukdomen tror jag) samt MYCKET magtrubbel i flera år och vissa dagar är man verkligen less. I somras började jag gråta på jobbet flera gånger för jag hade så ont.
    Kramar till dig.

  14. Ewe 10 januari, 2011 on 22:01 Svara

    Kul med nya glasögon 🙂 Hoppas du snart mår bättre! Kramar

  15. Erika 10 januari, 2011 on 22:08 Svara

    Usch låter inte alls kul med dom problemen.. Hur gick det, gjorde du nån op nångång? Svara bara om du vill! =)

    Så trist att ha problem med magen, jag har haft det så länge men ingen hittar nå fel! På sistonen har jag även blivit väldigt illamående, ont och trött i vad jag tror är i samband med ägglossning. Hoppas hoppas det blir bättre för dig! Kramar!

  16. Linas inredning 10 januari, 2011 on 22:19 Svara

    Åh, vad kul med nya glasögon! Hoppas vi får se dem på sen 🙂 Krya på dig!

  17. Cicci - Mamma till lilla J 10 januari, 2011 on 23:25 Svara

    Evelina.. du ska inte behöva försvara det du skriver i din blogg..! du är nog en bra person som förstår att man inte går ut bland folk med magsjuka!! :o)

    Jag tyckte förut det var jobbigt att behöva ursäkta å förklara allt för att inte folk skulle missuppfatta saker. men nu skiter jag i de.. flk förstår väl bättre än så lixom

    Kram på er!

  18. Linda 11 januari, 2011 on 07:17 Svara

    Spännande att få se dina nya glasögon!
    Krya på dig!

  19. Sandra 11 januari, 2011 on 14:38 Svara

    Det kan absolut vara något annat, men det är vanligt att man bara kräks en gång och sedan bara mår illa så nästa gång tycker jag du ska se till att vänta ändå för magsjuka vill man ju inte smitta någon med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna