VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Borta bra men hemma BÄST!

Hej då syster & co för den här gången!

Vi är hemma och resan gick bra men det är lurigt på vägarna. Det regnar och jag vågar inte ens tänka på hur det kommer vara på vägarna nu när det fryser till på kvällen…

Vi har ätit mellis och packat upp, jag har en hemsk huvudvärk och tar som alltid en tablett för sent men jag hoppas att den beror på ansträngningen av att köra bil bra, har ju något för svaga glas i glasögonen. Känner för att ta ett bad nu så det ska vi göra. Snart är det ju middagsdags så jag behöver samla lite energi ifall han bara äter 3 makaroner som igår ;-).


Kommentarer


  1. sanna 8 januari, 2011 on 15:51 Svara

    gillar han dricka ur flaska? kan du inte ge honom saker som fil nyponsoppa drikki å så ?

  2. Annica - mamma till Elias 8 januari, 2011 on 18:49 Svara

    Finns det inget annat han vill äta, ex gröt.

  3. Josefine - mamma till Hugo 8 januari, 2011 on 18:57 Svara

    Efterlyser min vinst? Vet du om den är påväg?

  4. Evelina 8 januari, 2011 on 19:22 Svara

    Jo det finns annat han äter men han behöver två lagade mål mat och det kommer jag alltid erbjuda. Vill han inte ha det tänker jag inte göra något annat, han måste lära sig att det är det som gäller eller så får han vänta till nästa mål. Äter han ingenting får han såklart något annat, men då efter en stund så att det inte blir istället för maten!

  5. Malin 8 januari, 2011 on 19:35 Svara

    Såna perioder tär på en… Vår minsting (sladdisen) som är ett år och nio månader har nu haft sin första "pilla i maten" period.
    Men jag har försökt att inte göra så stor sak av det, men det är Endast för att jag minns att det var likadant för hans två äldre syskon när dom var i den åldern. Med första barnet tyckte jag det var jäkligt jobbigt. Men det är övergående.. om det är till ngn tröst..
    Kram och tack för en gladmysig blogg=)

  6. Aggie 8 januari, 2011 on 20:57 Svara

    Min son e 18 månader och har en riktig såndär inte-äta-så-mycket period.

    Typ tre pasta bitar till lunch idag! Gaaaha! Men så liiite bättre på kvällen och ås håller det på så. Men det går ju över!

    Han har haft många sånahär perioder tidigare. Dessutom dreglar han massor och orolig på nätterna. Han håller på och få tänder långt in, så det e nog ömt i munnen också.

    Pepp kramar till dig!

  7. Cintya - Haileys mamma 8 januari, 2011 on 22:11 Svara

    Har ej hunnit läsa allt… Men jag hoppas ni haft en mysig helg med Alexandra och Co! Kanske kommer upp bilder från dom dagar?? Ha det så bra! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna