VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Februaribebis

Som sagt, synd att jag inte har med bilderna från slutet för jag tror att det blev många fina foton där… Och vissa bilder som känns för nakna vill jag såklart inte visa för er även om Emilie sagt att det är ok att jag visar er bilder. Visst har hon en fin mage? Den är verkligen sååå himla vacker. Hon också. Bebismagar är bland det finaste som finns!

Killarna sover och jag ska göra detsamma snart ifall Elion vaknar vid 5 igen. Men det känns inte helt möjligt att somna redan nu när jag sov 2 timmar på sena eftermiddagen ;-). Får blogga ett tag till! Jag har varit jättedålig på att svara på era kommentarer nu ett tag men jag lovar på bättring! Era ord lyser upp min dag varje dag så jag vill gärna skriva tillbaka till er.


Kommentarer


  1. therese och oliwer 4 januari, 2011 on 22:25 Svara

    Vilken fin mage, och va liten och söt den ser ut för att vara så nära slutet… känner mig stor som ett hus i jämförelse 🙂

  2. Sofia-mamma till Lily 4 januari, 2011 on 22:37 Svara

    WooooW hade helt missat att jag vunnit, mailat dig nu!

    Kram

  3. Therese 4 januari, 2011 on 22:43 Svara

    åh vad fint 🙂 jag vill också vara smal i kroppen när jag får barn igen (om jag får det vill säga) sist gick jag upp nästan 30kg och det syntes över hela kroppen!

  4. Emelinda 4 januari, 2011 on 22:57 Svara

    Nej, han äter ju kortison sen i onsdags men det är ingen förbättring ännu. Ska på återbesök imorgon så vi får väl se vad farbror doktorn säger. L bryr sig inte direkt, är mest folk i hans omgivning som är oroliga 😛 Det enda han gnällt över är att det gjort ont bakom örat, att han varit lite öm kring ögat/näsan och att han varit ljuskänslig.

  5. Johanna 4 januari, 2011 on 23:03 Svara

    hej, jag vill absolut inte göra reklam eller nåt, bara det att jag snubblade över en fin tunika lik såna du brukar vilja bära, och helt ny, så jag tänkte på dig! om du vill ta en titt är det här: http://www.tradera.com/HELT-NY-KLANNING-TUNIKA-SPETS–auktion_301743_125258453

  6. Vilka fina bilder, det är som du säger otroligt vackert med bebismagar 🙂

  7. Cecilia, Livsstilsdesigner! 4 januari, 2011 on 23:05 Svara

    Åh så vackert! Jag älskade mina graviditeter och skulle gärna göra om det. Det är så härligt att vara gravid.

    Ha det så bra och missa inte Nyckel 11!

  8. Annica - mamma till Elias 4 januari, 2011 on 23:26 Svara

    Att det kan vara så fint med bebismagar, kanske är det för att man vet att det finns ett litet liv därinne. Emilies har verkligen en fin liten kula, det är ju så mysigt att vara gravid =)

  9. Maria 5 januari, 2011 on 09:00 Svara

    Vilken fin mage Emilie har. Hälsa lycka till till henne. Det är roligt när ens vänner får barn. Kram Maria

  10. elinjosefine 5 januari, 2011 on 09:56 Svara

    Så vackra bilder. Ja det är något magiskt över gravidmagar, hoppas själv jag kommer ha en en dag 😉

  11. Molly's mamma Sandra 5 januari, 2011 on 15:44 Svara

    Vilka fina bilder du har tagit! Gravidbilder är ju verkligen ett minne för livet. Våran lilla Molly ska bli storasyster i slutet av maj och givetvis ska jag försöka komma ihåg att föreviga min mammamage den här gången med! 🙂

    Kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna