VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vanlig måndag

GODMORGON! Hoppas ni har sovit gott inatt och vaknar till en BRA dag. Vi väntar på kompisar och efter pannkakslunch ska vi gå långpromenad i kylan. Jag måste ringa och boka ny tid till optikern också nu när mitt öga är bra igen, har inga linser kvar och bara mina gamla glasögon som är helt sneda haha… Försökte böja till dom lite men njae.. Köpa nya fungerar nog bättre, inte minst för synens skull som förändrats en del sen dessa köptes för drygt 5 år sen.

 

KRAAM


Annons

Kommentarer


 1. Ina 3 januari, 2011 on 10:04 Svara

  Ha en bra dag! Jag skulle vilja ha lite semester just nu, tycker det är tungt med vardag igen. Övervägde några minuter att bli gravid och vara mammaledig men kom fram till att det nog inte är så mycket vila, haha. Så det blir att bita i!
  Kram

 2. Mia 3 januari, 2011 on 11:15 Svara

  Snygg tattoo 😉

 3. Hoppas ni får en skön måndag.

 4. Linas inredning 3 januari, 2011 on 11:56 Svara

  Vad jobbigt att inte ha linser när man är så van vid det! Har själv ett kraftigt synfel och har mina linser varje dag. Glasögonen fick jag när jag var 16 så de är rätt gamla… :) Är också sugen på nya ändå! Hoppas ögat är som det ska nu och att du får nya linser fort. Ha en fin dag!

 5. Evelina 3 januari, 2011 on 14:14 Svara

  Haha jag har likadana bågar och vid närmare eftertanke så är dom drygt 5 år gammla! Haha.. Nu kör jag bara linser. Ha en bra måndag!

 6. Anonym 3 januari, 2011 on 18:11 Svara

  Md glasögon på blev du otroligt lik din syster! :)

 7. emma 3 januari, 2011 on 18:18 Svara

  Vad fin tatuering :)
  Gjorde det ont att göra den där ?? :)
  Jag ska nämligen göra denna veckan :)

 8. Madeleine - Mamma till Lova 3 januari, 2011 on 19:51 Svara

  Du var supersöt i dom där glasögonen tyckte jag 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna