VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Igår och idag

 

Igår kväll hade jag på mig klänning från Love Forever/Creative Lounge, kofta från Du&Jag (köpt på Campadre), lackleggings ginatricot, converse, sjal från New Yorker, örhängen från Glitter och väska från Accessoara (eller om det är Accent?)

 

Den här kvällen har jag precis kommit innanför dörrarna efter en härlig långprommis med Moa! Nu blir det dusch och sen äppelklyftor och moröttsstavar med dipp i soffan!


Kommentarer


  1. Junitjej 31 juli, 2011 on 21:17 Svara

    Det ser ut att vara kallt hos dig.

    • Evelina 31 juli, 2011 on 23:23 Svara

      Ja igår var jättekallt! Idag jättevarmt. Helt knas väder!

  2. karolin 31 juli, 2011 on 21:29 Svara

    Vad härligt ni verkar haft det i helgen! Vi har också hälsat på familj (borta i västerås) och det var alldeles för länge sen känner jag!

    Jag har flyttat ut ifrån gränna-lägenheten men får inte flytta in i stan-lägenheten förrän 1 oktober. Så just nu bor jag hos Kalle igen, vilket känns som ungefär 237 steg tillbaka. Känns ju lite sådääär alltså men jag har inte så mycket val. Än så länge funkar det men det blir nog myyycket bättre när jag flyttar (igen)..”bara” två månade kvar haha!

    Vilket datum börjar E på dagis? Elin börjar nästa måndag och jag är skitnervös haha! Såg att du fått många tips om vad man ska köpa till dagisstart så ska läsa igenom dem strax, tips kan behövas! Minst sagt!

    Kram!

  3. Pyttianna 1 augusti, 2011 on 00:50 Svara

    Alltid lika fin! <3

  4. I min lilla lilla värld 1 augusti, 2011 on 08:18 Svara

    Snyggt med Converse till. Me like

  5. Fin du är!

  6. Ida - mamma till Isabella♥ 1 augusti, 2011 on 10:05 Svara

    Riktigt snyggt! 🙂

  7. Du&JagCravings | Happily Ever After 5 augusti, 2011 on 09:23 Svara

    […] med Du&Jag. Köpte en Du&JagKofta på campadre för ett tag sen och är supernöjd med den, det enda är att den är väldigt stor i storleken men det kanske bara är just den modellen. Har […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna