VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SKATTJAKT!

Äntligen är familjen hel igen, Elion kom hem till svärföräldrarna där jag och Idun väntade på att M skulle sluta. Sen gick vi tillsammans hem med barnvagnen i vårsolen. Idun har mest bara sovit och sovit idag känns det som men eftermiddagarna brukar ju i och för sig vara så. Tröttaste lilla tjejen i stan har vi nog!


IMG_4844

IMG_4845

IMG_4850

När vi kom hem var det dags för skattjakt! Elion fick skattkartan som var en ritning över hans sovrum och där gömdes tre ägg – två med dinosauriepussel i 3D och ett med en hundralapp till fyrhjulssparningen. Vi gjorde detsamma förra året, med skattkarta och det får nog bli en tradition för det är så kul att se honom (och Idun om nåt år) så förväntansfull och sen är det ju väldigt kul med sånt som aktiverar både stora och små.


Sen lagade jag middagen, det var väldigt längesen jag hade ork att laga mat men nu när graviditeten är över kanske jag kan hjälpa till med det lite oftare igen. Det är M som är huvudkocken hemma hos oss ;). Köttfärssås med kikärtor, spagetti och grönsaker stod på menyn!


IMG_4854

Och precis när vi ätit klart kom Ms kusin med hunden Greta och hälsade på. Idun fick de fina plaggen ovan och nu är de ute på fälten en bit bort, Elion tyckte det skulle bli roligt att få hålla Greta i koppel och kasta boll till henne och de skulle gå förbi vårt nya hus. Emma jobbar som mäklarassistent och är rätt insatt i branschen så ska bli kul att höra vad hon säger. Jag hade mer än gärna följt med men eftersom min hälsena inte alls blir bättre får jag nog inse mina begränsningar och ta det lugnt.

Ska bada Idun nu istället tänkte jag, får passa på innan hon somnar igen ;)…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna