VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄSTKUSTEN

Godmorgon måndag och ny vecka! Ny graviditetsvecka också, igår gick vi in i vecka 21 och jag fick känna en fot i går i soffan när vi kom hem. Lycka!! Har varit så orolig de senaste veckorna bara för att jag jämför med Idun som var en vilde i magen. Trots ultraljud som visat att allt är bra.

 

I alla fall, vi fick ett underbart dygn i Göteborg och på Bästkusten! Så skönt att ta det lugnt på lördagen och när vi kom fram BARA hänga på hotellet. Spelade kort, åt gott och njöt av ledighet tillsammans. Hotellet (Best Western Plus Mektagonen) vi bodde på låg 2 km från Liseberg så det var lagom avstånd, med fräschaste rummen och godaste maten – både middag och frukostbuffén.


best western mektagonen plus


Fick lov av Malin/Fnulan att låna hennes bild på utsikten från våra rum. Skriver våra eftersom våra terasser låg precis brevid varandra på åttonde våningen. Tills nästa resa – stor som liten – SKA jag ha köpt ett nytt objektiv och jag SKA framför allt komma ihåg att packa med systemkameran haha.







Josefine och jag framför Jukebox som nog var barnens favorit tillsammans med slänggungan.


Det allra bästa med helgen var en dag på Liseberg med familjen Aamodt där vi upplevde Halloween på Liseberg ihop! Vi hängde familjerna tillsammans mestadels men även jag och Josefine med bebisarna och männen för sig själva eller med de stora barnen. Så glad att alla trivdes så bra ihop och jag hoppas vi kan ses alla snart igen! Josefine är vännen alla borde ha i sitt liv och jag önskar verkligen att vi bodde i samma stad så vi kunde prata irl oftare!

 

Ska skriva mer om Halloween på Liseberg lite senare, här har vi höstlovsstart med Elion och vi tänkte gå och bowla idag innan han åker hem till sin pappa.



Kommentarer


  1. Karin 26 oktober, 2015 on 10:16 Svara

    Låter som en riktigt härlig weekend i Göteborg, mysigt!
    Ser att både du och Josfine har fina sköterskor på vagnarna, får man fråga vad det är för några? Är nämligen på jakt efter en ny 🙂

  2. Rebecca 26 oktober, 2015 on 11:35 Svara

    Hej fina!
    Låter som ni haft en riktigt härlig helg. Så fina ni är.
    Här är det med höstlovsstart och jag njuter så av att ha alla tre godingar hemma.
    Massa kramar

  3. Sandra 26 oktober, 2015 on 12:08 Svara

    Härligt ni verkar haft. Fick ni hela resan eller fick ni betala hotellet själv?

  4. Malin - mamma till Sam Tim och Liam 26 oktober, 2015 on 16:46 Svara

    Vilken fantastisk vy över Göteborg ni verkar haft!??

  5. Erica - Stuga på fjället 26 oktober, 2015 on 20:42 Svara

    Mysigt att åka iväg en helg och bo på hotell, det borde man unna sig oftare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna