VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MEDELHAVSKÄNSLA

Haha alltså jag blir nästan trött på mig själv… Bara för att jag orkade gå en promenad på morgonen utan att må dåligt var det ju självklart att vi även skulle ta en långpromenad till och från stan! Det är alltså en mil tur/retur och på sistone har jag blivit helt slut av att gå ungefär 3-4 km.

 

Men det gick bra, och det var skönt! Bara det att när vi kom hem orkade jag på riktigt knappt röra mig. Vi var hemma en halvtimme innan M kom hem men jag parkerade på gräsmattan, orkade inte ens öppna dörren. Och sen när Idun skulle sova sin tredje nap så slocknade jag med henne i soffan. Är fortfarande väldigt, väldigt trött men också väldigt väldigt glad för att jag faktiskt orkade och för att jag har mått så bra som jag gjort!

 

Att sen ha världens bästa sambo underlättar ju MASSOR! Han har rensat trädgården på det gamla körsbärsträdet, klyvt ved av det som ska behållas och ändå lagat mat åt både oss och Idun.

 

Såna här dagar behöver man inte åka utomlands, det är SÅ FINT! Och att gå långpromenad längs stranden är balsam för själen. Vill för övrigt gärna säga utombalans istället för utomlands, det var nämligen så Elion sa för några år sen och det har liksom fastnat hos oss här hemma ;).

Trött bebis som inte ville somna på hela promenaden (vi var ute i över två timmar) utan slocknade preciiis innan vi kom hem. Då är det perfekt med trädgårdspaus såklart!



Mellanmål är a och o för mig just nu, måste alltid ha något ätbart nära (i skötväskan) och smoothie är godast såna här varma dagar.



Lite pappabus mellan trädgårdsarbetet ♥

 

   

Vara nära är det BÄSTA som finns tycker både jag och Idun!

 

De här ögonen är på riktigt de finaste jag vet (tycker jag iofs om båda mina barns ögon). Så tänkte jag ju om hennes fars ögon när vi träffades för första gången också, så jag är lite extra glad för att hon har fått mörka ögon precis som honom. Bruna ögon har jag själv alltid önskat mig men att min dotter får det är nästan lika bra ;).


Kram/E


Kommentarer


  1. Linda 19 augusti, 2015 on 20:24 Svara

    Hon är så lik sin pappa! ?

  2. Alexandra 19 augusti, 2015 on 20:52 Svara

    Sjukt fint med bruna ögon! Hade hon mörkblå efter födseln?

    • Evelina 20 augusti, 2015 on 07:43 Svara

      Ja de var nästan svarta och har sen blivit mer och mer bruna runt pupillen. Fortfarande inte helt bruna dock så vi får se 🙂

  3. Sara 20 augusti, 2015 on 06:44 Svara

    Verkligen pappas ögon!! Men annars såå mycket dig 😉

    • Evelina 20 augusti, 2015 on 07:44 Svara

      Ja hon är en riktig blandning! Nästan alla som ser henne säger att hon och Elion är väldigt lika så jag antar att hon har rätt mkt från mig med 😉

  4. Hanna 20 augusti, 2015 on 08:31 Svara

    Härligt med en långpromenad!

  5. Rebecca 20 augusti, 2015 on 08:48 Svara

    Åh lilla ljuvliga godbiten!

  6. Christin 20 augusti, 2015 on 11:11 Svara

    Gu så söt hon är!! Kram

  7. Jessica 20 augusti, 2015 on 20:09 Svara

    Så söt liten tjej! Verkligen lik er båda ? Och ja, bruna ögon är så fint! Jag har det, min dotter har det och min äldsta son har det. Minstingen (son nr2) har helt galet blå ögon, så jag tror dom kommer förbli så ? Kul om pappans gener avseende ögonfärg fick segra tillslut ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna