VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGS FÖR INSKRIVNING!

Godmorgon ännu en solig augustidag!

 

Inatt sov vi alla tre i vår säng eftersom jag såg två äckelsilverfiskar vid Iduns kudde när jag la ner henne… Usch!! Vi ville ju inte sanera innan vi vet status på fukt i huset och eventuella åtgärder på det, men nu känns det som att det måste göras snart. Och göras om ifall det inte skulle räcka med den gången, vilket det säkert inte gör ifall sanering sker innan fuktproblemet är åtgärdat.

 

I skrivande stund har vi en man här som borrar hål på olika ställen i golvet, och än så länge är kök, vardagsrum och hall godkända. Sovrums- och toalettdelarna kvar och det är ju även där vi hittar flest silver fiskar (även om dom är i hela huset).

 

 

Har min första tävling på instagram i samband med Furia.se men deltagandet är väldigt lågt så kanske det inte är något som ni föredrar? Det är i alla fall den fina blusen på bilden som finns i potten, så vill ni ha den får ni inte missa att delta. Här är direktlänken men annars heter jag ju happilyeve där 🙂 Och min kära M har ju också börjat instagrama på sistone!

 

Nu ska jag och Idun lämna M och ”mätgubben” för att gå till MVC och inskrivning! Bara för att jag skrev att jag inte alls mår speciellt illa längre har jag en sån där dag när det känns riktigt skumt. Men hellre det än sängillamående!!

 


Kommentarer


  1. Diana (La Madre) 20 augusti, 2015 on 09:01 Svara

    Helt otroligt, känns overkligt att du ska ha en tredje!! Vad coolt, kommer ju bli så himla kul för lilla I. Hoppas allt går bra i alla fall. Du kommer att klara det tusen gånger bättre än mig om man säger så, jag vart sönderstressad av att ha två tättinpå men du har tusen gånger mer tålamod än mig, du är en sån otroligt fin mamma att du är den perfekta för att ha flera barn i småbarnsålder och tätt inpå. 😀 Önskar dig alltid det bästa i livet kära du.

    Silverfiskar, scary att dom låg på kudden, hade skrikigt högt kan jag säga. Är en riktig fegis gällande insekter och kryp.. vill bo i lägenhet längst upp typ, haha.

  2. Hanna 20 augusti, 2015 on 09:59 Svara

    Sååå fantastiskt med en till liten unge att älska! Vi blev också oplanerat gravida när vår dotter var typ 6 månader, så nu väntar vi en till liten tjej i december. Visst var det en chock först men nu kunde vi inte vara gladare! Tänk vad härligt att få ett syskon som är nästan lika gammalt! Önskar er all lycka <3

  3. Christin 20 augusti, 2015 on 11:12 Svara

    Fin topp! Härligt att du är gravid och Grattis!!! Stor kram

  4. Milla 20 augusti, 2015 on 12:12 Svara

    Lycka till med inskrivning

  5. Anonym 20 augusti, 2015 on 13:28 Svara

    Blä vad äckligt med silverfiskar på sådana ställen där dom inte ska vara! Hade förr där vi bodde innan i badrummet ibland och bara då någon enstaka på golvet, det gick och leva med att de bara höll sig där.
    Grattis till graviditeten! Kul med syskon tätt:)
    Hälsningar Lina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna