VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOL & BLOMMOR

Vilken underbar sommardag! När Idun sov sin andra nap efter lunch åt jag min lunch på trappen och sen la jag mig på gräsmattan och lyssnade på podd tills hon vaknade. Ljuvligt!



Älskade smilfinken… Du ÄR verkligen glädje ♥


 


Sen har jag pysslat med ännu en grej till Elions rum. Eller dessa ska sitta på hans dörr :). Målade dom först i vitt, de var sådär slitet vita men jag ville ha en helvit bas. Sen har jag pillat med turkos och grön färg på och nu ska de bara torka helt innan de sätts upp på dörren!


Sen kom min älskade hem från jobbet, och hade lyckats byta bort sin jour, och blommor hade han med till mig! Det är ju vår dag idag, den sjätte. En månad ifrån vår tvåårsdag, och ni vet ju hur vi ska fira den dagen :). Alltså det känns helt ofattbart att nedräkningen har börjat på riktigt nu!


 


M gör verkligen allt med kärlek… Ni vet småsaker som visar att han verkligen, verkligen bryr sig om mig. Idag hade han tydligen bett om blommor som inte doftade så mycket eftersom jag tyckte att de fina vi fick av hans föräldrar sist doftade väldigt mycket haha. Det är så fint, de där småsakerna i vardagen. Egentligen så mycket viktigare än storslagna överraskningar!


I bakgrunden är det kaos på grund av att M håller på att bygga ihop Elions skrivbord just nu. Sängen är redan på plats. SOM jag längtar efter att få se storebrors min när han kommer hem!


Kommentarer


  1. Magda 6 augusti, 2015 on 20:02 Svara

    Vad har ni köpt för säng till Elion? Vi har tänkt köpa en ny säng men osäker på vilken. Så glad över att läsa allt om er och att M är så snäll. Min man är verkligen så hjälpsam och gör allt för mig och min son! ?❤️

    • Evelina 7 augusti, 2015 on 22:38 Svara

      Länkade till den häromdagen, kolla lite längre ner här! 🙂
      Tänk om alla män kunde vara som våra!!
      Kram

      • Magda 7 augusti, 2015 on 22:49 Svara

        Ja men just ja! Spännande med en sån säng! Blir nog en säng med förvaringslådor för min son! ?

        Kram

  2. Sandra 6 augusti, 2015 on 21:43 Svara

    Så vitt och fräscht ni har det 🙂
    Måste vara roligt att renovera när ni vill typ samma saker.
    Min sambo är inte ett dugg intresserad av att fixa här hemma, jag får tjata och tjata och göra själv om jag vill ha nåt ändrat.

    • Evelina 7 augusti, 2015 on 22:36 Svara

      Haha ja det underlättar att vi tycker väldigt lika 😉

  3. Jossan 8 augusti, 2015 on 20:16 Svara

    Så underbart det är med riktiga män 😉 Vi gillar också att skämma bort varandra ofta! Myyys! En liten fråga.. Jag har i flera år undrat över din ljuslykta som set ut som en krona. Vet ju att det var längesedan men var har du köpt den fina? Tack på förhand! /Jossan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna