VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KAMERAKRAMP

Fredag IGEN och vi konstaterade i morse när vi låg i sängen att idag är det fem veckor sen vi vaknade upp i vårt lilla hus för första gången. Sex veckor sen vi började renoveringen. Fem hela veckor har gått av Ms sex veckors långa semester. Men sen jobbar han ju bara några veckor innan vi reser till USA :).

 

Imorse ja, halv tio vaknade M och studsade upp för att kolla till Idun. Som fortfarande sov gott haha. Vi gav nappen vid sex och vid halv åtta men hon är verkligen en sömntuta. Vore en härlig kontrast till storebror som ju var morgonpigg, eller är, men nu vaknar han kring 7 istället för 5 i alla fall ;). Men Idun sover ju såklart inte så mycket på dagarna istället, kanske en timme utspritt på två gånger. Ibland lite längre. Elion sov två monsterpass varje dag, två timmar på förmiddagen och två på eftermiddagen. Så häftigt att de liksom styr det där själva.

 

M håller på att betala räkningar och sen ska vi ge oss ut på golvjakt. Det blir ett billigt klickgolv i ek till köket tills vidare. Om några år måste vi göra en riktigt jobbig renovering med att byta avlopp under hela huset så då kommer vi byta till samma golv i hela huset. Men det är en bit bort, och tills dess känns inte den gräsliga golvmattan från sextiotalet i köket som ett så roligt alternativ ;).

 

Ber om ursäkt för dålig uppdatering och skyller på att jag har så otroligt mycket i huvudet just nu. Orden kommer men jag har liksom lite kamerakramp istället för skrivkramp haha, och jag tycker inlägg är roligast med bilder.





Ni kan ju få en glimt av vad Elion hittar på långt upp i norrland. Mycket båt och bad har det blivit men nu säger han att han längtar hem. Åh vad jag längtar efter att se hans reaktion på sitt rum!

 

HAPPY FRIDAY!

 


Kommentarer


  1. J. 24 juli, 2015 on 11:34 Svara

    Du får passa på att njuta av Elions morgonpigghet nu, för om några år lär du knappt se honom före middagstid haha… Tonåringar sover länge men speciellt killar, och så har de den där väldigt speciella doften i rummet samt inget som helst behov av att typ ha en blomma i fönstret eller kanske dammsuga golvet. Jag är uppvuxen med bara bröder. 😉

    • Evelina 24 juli, 2015 on 11:47 Svara

      Haha!

  2. Anna 29 juli, 2015 on 08:50 Svara

    Vi har också en gräääääslig plastmatta alá ja…80tal iallafall, kanske tidigare??!!! Men vi vill riva ut hela köket och bygga nytt inom ett par år så det känns inte så aktuellt att lägga nytt golv innan. Men nu blev jag lite sugen på att lägga in ett billigt klickgolv över? Så länge…ett par år…
    Så kan ni bidra med några tips och råd? Det torde väl gå? Lägga ett klickgolv över? Utan att riva bort det gamla? Vi är inte lika händiga som er så alla tips är vi tacksamma för. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna