VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RENOVERINGSDAG ETT

   Idag fick vi alltså vårt lilla radhus. Städfirman kom inte och städade om, så de kan nog räkna med en riven faktura och väldigt missnöjda kunder. Men skit i dom! Dom får vad dom förtjänar i slutändan. Vi är i alla fall överlyckliga över att äntligen ha VÅRT hus. Några dagar tidigare än planerat vilket också betyder extra renoveringsdagar. Idag var det mycket småfix som tog tid, handla och hämta grejer och sådär, men det mesta av väggen mellan matplats och vardagsrum rivdes i. Det blev en del prat med olika grannar också som stal lite tid men det var såklart bara trevligt  att de ville hälsa oss välkomna. Vilket på alla sätt bra kvarter, med många barnfamiljer. Och Karro lånade Idun en långpromenad och Elion följde med Ellie och hennes pappa till närmsta lekparken, så det tjänade vi igen lite tid på ;). Imorgon ryker resten och jag ska måla vårt sovrum.

 

Här står jag med ryggen mot korridoren som leder till alla sovrum, precis till höger är hall och ytterdörr.

 

   

   Tada! När jag fotade det sista kortet här satt jag på golvet och matade Idun, eftersom vi saknar möbler helt och hållet. I alla fall, då kände jag in rummet lite och tänkte lite hur matbordet ska stå. Det blir nog ut från fönstret och inte längs med som vi har tänkt innan. Alltså detta känns så galet bra! Det var helt inflyttningsbart redan nu, men när vi får göra våra ”småändringar” de här två veckorna kommer det bli hur fint som helst.

 

Och så har vi ju äntligen en trädgård! Elion fick sin nya studsmatta monterad och till Idun blåste jag upp en babypool och la babygymmet i, så fick hon ligga där under tiden.

Nu är vi trötta hela bunten men ser fram emot morgondagen och ännu mer renovering. I vårt hus! Så himla underbar känsla! Äntligen, äntligen, efter tre månaders väntan. Vi skrev ju kontrakt samma dag som Idun föddes, och på hennes tremånadersdag var vi där på riktigt första gången.

 


Kommentarer


  1. Diana (La Madre) 13 juni, 2015 on 20:46 Svara

    Vilken härlig känsla att få komma in i sitt lilla hus. Vad mysigt tt få eget hus, renovera och ha sig. Det kommer att bli så bra, kommer att bli så fint, du är grym på att inreda, ser såå fram emot nya ideer och tips.

    Grattis igen för tusende gången, 😀

  2. Milla 13 juni, 2015 on 21:31 Svara

    Härligt önskar er all lycka i nya huset

  3. Escaping Reality-ett nytt liv 14 juni, 2015 on 05:48 Svara

    Så härligt det måste vara, ska bli spännande att se resultatet v era renoveringar. Grattis till huset!

  4. Hanna 14 juni, 2015 on 10:49 Svara

    Men gud vad söt hon är, jag döööör!

    Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  5. Marie 14 juni, 2015 on 17:58 Svara

    Åh vad roligt det ska bli att få följa renoveringen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna