VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEJ HELG!

Ännu en solig dag idag, underbart! Vätternrundan är det också, vi ser cyklarna passera utanför köksfönstret längre ner på vägen. Igår strosade jag omkring i blommig klänning med vagnen i flera timmar, bara njutandes av solen och värmen. Det var jag och Idun fram till 15, då Elion kom hem igen och M slutade jobbet.

Då åkte vi ner med några flyttkartonger till huset och sen åkte vi och handlade en del inför renoveringen, roller, täckpapp och lite så. Och så en studsmatta till Elion (och Idun) förstås! Den kommer nog underlätta de här första veckorna en hel del när vi har kort tid på oss att renovera kök/vardagsrum/hall.

 

Häromdagen busade jag och Elion med att äta pizza till lunch. Jag orkade verkligen inte laga mat haha.


Status på städningen med huset och det jag skrev om i förra inlägget är att Städexpressen har lovat att städa huset idag klockan 11.23. Jo det är sant, 11.23 är bestämt? Det roliga med detta blufföretag (för det måste det vara), är att om man nu ska reklamera så kan man bara göra det en gång. Alltså när husägarna reklamerade i onsdags har städföretaget tre dagar på sig att göra en omstädning, sen är det klart. Alltså om de nu inte skulle städa ordentligt idag heller, vilket en av er skrev i en kommentar att de inte gjorde hos henne heller på omstädningen, kan man inte klaga mer. Hur sjukt är inte det?

Det känns som att de lever på att folk inte orkar klaga, och ofta har man kanske utflytt och inflytt samma dag och hinner inte vänta på en omstädning? Jag har mailat till företaget eftersom de vägrar svara när vi ringer, och länkat till inlägget jag skrev. Det är ju inte vårt bekymmer mer än att vi får huset senare än det var tänkt (vilket egentligen är före måndag som först var sagt), men eftersom de vi har köpt huset av är så himla gulliga, och detta städföretaget så himla otrevliga känner jag att det minsta jag kan göra för att nå ut till så många som möjligt är att varna er som bor i Jönköping för detta oseriösa städföretag vid namn Städextressen. Jag har ändå Jönköpings största blogg, och man kan tycka att det skulle vara viktigt för dom med nöjda kunder, men de svarar alltså inte ens på mitt mail eller när vi ringer.

Nog om det. Idag är det lördag, solen skiner och jag har hela familjen hemma! Eller ja, M åkte precis ut till stugan en sväng för att klippa gräset och hämta verktyg. Det första vi ska göra när vi får huset på riktigt är att sätta tigersågen i väggen mellan matplatsen och vardagsrummet.


Kommentarer


  1. Nightingale 13 juni, 2015 on 14:09 Svara

    Anmäl dem till allmänna reklamationsnämnden. Man kan ju bara hoppas på att de hamnar på någon form av lista eller liknande så inte fler råkar ut för liknande saker. 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna