VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRSTA FOTBOLLSMATCHEN

IMG_5952

I onsdags åkte vi allihop (jag, M, Idun, F och Elin) för att kolla på Elions första fotbollsmatch. De var imponerande duktiga och jag var stolt och rörd på samma gång. Min lilla älskling börjar bli så stor!

IMG_5955

IMG_5979

Han började första halvlek som målvakt. Alltså detta är killen som för tre år sen hela tiden sa att han skulle bli fotbollsmålvakt! Det känns helt ärligt som förra året.

IMG_5985

IMG_5988

Lillasyster låg i vagnen och hejade 😉

IMG_5994

Det gick bra för killarna!

IMG_5997

Vädret var underbart och vi var många stolta föräldrar som fotade lite här och var. Jag är glad att jag fotar så mycket som jag gör, de allra viktigaste minnena sparar jag såklart i hjärtat för alltid, men bilder är som en bonus som hjälper till att minnas känslorna just där och då tycker jag.

FREDAG idag och solen skiner. Det lutar åt att det blir en JÄTTEJÄTTEKUL helg!! Mer om det om en stund :). Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det dags för frukost. Tremånadersbebisen ligger brevid i babygymmet och pratar för fullt. Vaccination väntar idag och jag känner mig inte jättepigg på att gå dit kan man väl säga. Antar att det leder till en ledsen bebis och ledsen bebis blir automatiskt ledset mammahjärta. Men, det är för en bra sak och sen är det HELG.


Kommentarer


  1. Diana D (La Madre) 12 juni, 2015 on 07:24 Svara

    Vad fin han ser ut, så stor

  2. Anna-Karin 12 juni, 2015 on 08:47 Svara

    Jag brukar alltid försöka tänka såg här när det är dags för vaccination: Det är bättre för både barn och mig att vi blir ledsna nu en liten stund, än att vi inte tar sprutan och kanske drabbas och blir ledsna resten av våra liv.

    Ha en riktigt underbar helg! <3

  3. Agneta 12 juni, 2015 on 11:38 Svara

    Jag förstår inte var tiden tar vägen… Att hon redan är tre månader!! Tur man inte blir äldre själv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna