VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅR BÄSTA VÄN VARJE DAG

Idun bara några dagar gammal, i babysittern från Babybjörn som varit en bästa vän sedan dess!

 

  

Och nu cirka 2,5 månad gammal. Fortfarande används babysittern varje dag och denna i meshtyg är toppen. Hon är väldigt varm av sig så att den andas i tyget (samt att det är lätt att tvätta) passar vår lilla goding. Idag har hon suttit i den medan jag har rensat och sprungit omkring runtom. Min lilla gladskit! Gladare bebis får man verkligen leta efter, hon ler i princip alltid och är glad mest hela tiden. Gråter gör hon väldigt sällan, det är i princip de få gånger hon har ont i magen på kvällen och ibland när hon vaknar till efter att ha sovit på dagen. Eller när hon blivit mammig av att vara hos pappa eller någon annan än mig ;)…

Tänk vad hon har växt? Man kan se på den vita kanten på babysittern att hon blivit nästan huvudet längre. När vi var på sjukhuset förra veckan visade vågen 5955 gram om jag inte minns fel. Tyvärr mätte de inte men det tar vi på tremånaderskontrollen. Långsmal som storebror också var är hon i alla fall.


IMG_8106.JPG

IMG_8101.JPG

SOM jag älskar dig.

Nu ska vi strax hämta storebror på förskolan och sen hem och hälsa på svärmor och invänta M. Haha han kommer skratta åt flyttkaoset jag har skapat. Skrev till honom att NU ska vi bo i flyttstök så vi längtar ännu mer. Men det är faktiskt hög tid att börja rensa, och packa, för när renoveringen startar har vi nog inte mycket tid över än till just renovering. Och bebis.

 


Kommentarer


  1. Milla 2 juni, 2015 on 13:05 Svara

    En sån liten skönhet alltså 😉

  2. Madeleine i USA 2 juni, 2015 on 14:07 Svara

    Baby Björn är så bra och hon ser ut att trivas bra.

  3. Helena 2 juni, 2015 on 17:23 Svara

    Helt underbart söt är hon med väldigt vackra och kloka ögon!

  4. JohannaIsabella - Gravidblogg 2 juni, 2015 on 19:15 Svara

    Åh vad gullig hon är! Skönt att höra att du är nöjd med babysittern, har tänk köpa en sån vi med =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna