VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TILL SEMESTERN

Om några veckor åker ju vi iväg på en minisemester hela familjen. Minns när Elion var iväg på sin första och hur smidigt det var att kunna kombinera barnvagn och bärsele, beroende på vad som stod på schemat.

IMG_5309

Ergobabyn vill inte riktigt fungera för oss så blev det faktiskt en Babybjörn till slut ändå, inför minisemestern, en Babybjörn One från Babyshop. Man ska gå på magkänslan när det gäller det mesta! Det kan hända att Ergobabyn fungerar bättre när Idun blir större men jag vill verkligen ha med bärsele när vi åker till Göteborg.

IMG_5312

 Khaki/Beige var hur fin som helst även i verkligheten!

 

Jag vet att många trivs med sjal, men det är heller inget jag känner ett behov av att testa, bärsele är verkligen min grej. Och då framför allt Babybjörn tydligen ;). Men alla gillar såklart olika! Babybjörns bärselar säljer jag även själv på jobbet och deras nytillskott One är väldigt lik Ergobabyn på många vis, men jag tycker den är mycket enklare att ta på inte minst. Båda är ergonomiska och avlastar på höften istället för på axlarna på den som bär. Dessutom har Babybjörn One vunnit bäst i test, över Ergobaby och andra bärselar, både 2014 och 2015, med den kanske största skillnaden att den är smidigare att ta på.

 


Kommentarer


  1. Annika 20 maj, 2015 on 12:40 Svara

    Jag tror det handlar väldigt mycket om vad man själv provade först. Jag har alltid haft sjal och jag har älskat varje sekund. Provade en baby björn i Sverige och höll på att dö så obekvämt det var. Kan tänka mig att det ger samma känsla att gå från baby björn till sjal.

  2. Hanna 20 maj, 2015 on 14:32 Svara

    Den har vi, toppen! Används nu med när lillan är 9 mån och väger 9 kg. Funkar lika bra nu som förr 🙂

  3. Nina 20 maj, 2015 on 17:19 Svara

    Om du ska sälja ergobaby är jag eventuellt intresserad.

  4. malin Andersson 20 maj, 2015 on 18:31 Svara

    Maila dig precis

  5. Alexandra 20 maj, 2015 on 18:39 Svara

    Vilken tur att jag fick en babybjörn=)

  6. Martina 20 maj, 2015 on 19:33 Svara

    Fast BB är inte ergonomisk för barnet… 😐

    • Evelina 20 maj, 2015 on 20:07 Svara

      Detta är en ergonomisk bärsele, precis som ergobabyn 😉

      • Catharina 20 maj, 2015 on 20:41 Svara

        För barnet är den inte ergonomisk, testa själv att hänga i skrevet så får du se.

      • Martina 20 maj, 2015 on 20:50 Svara

        Nja, Barney får inte en korrekt position, men vi behöver inte ta den diskussionen… 🙂

        • Martina 20 maj, 2015 on 20:50 Svara

          Barnet

  7. Nathalie 20 maj, 2015 on 20:26 Svara

    Fast nej, den är inte ergonomisk. Mer ergonomisk än BB’s andra selar, ja, men inte ergonomisk. Speciellt inte för barnet som inte får det stöd det behöver i BB’s sele. Men, du ska ju såklart ha den sele som passar dig bäst. 🙂 Hur som är det ju mycket bättre att bära oergonomiskt än att inte bära alls, om barnet vill bli buret. Hoppas ni får en härlig semester!

  8. Heidi 20 maj, 2015 on 20:45 Svara

    Tyvärr är ju ej denna ergonomisk :/

  9. Anna 20 maj, 2015 on 20:48 Svara

    Nej den är inte ergonomisk för barnet. Barnet behöver ha stöd från knäveck till knäveck och det får den inte i BB.

    • Evelina 20 maj, 2015 on 20:57 Svara

      I one har barnet det stödet, som ergobabyn. Har ju testat båda och bebisen sitter likadant i båda.

  10. Alexandra 20 maj, 2015 on 20:50 Svara

    Tror inte babybjörn säljer dåliga bärselar

  11. Madeleine i USA 20 maj, 2015 on 23:25 Svara

    Vi har med en Baby Björn på vår inköpslista .. ett måste!

  12. Annika 21 maj, 2015 on 08:22 Svara

    Ah jag blir sa trött när jag läser kommentarer här. Varför maste det alltid finnas kvinnor, ja jag säger kvinnor för detta finns fan inte bland män, som alltid känner att de maste vara besserwisser och maste veta allt. Varför maste internet vara fullt av folk som bara vill klanka ner pa andra.

    So fucking what vilken bärsele eller sjal eller fan och hans mormor folk köper för sina barn. ALLA gör väl vad de tycker känns bäst osv. Men sa dyker alltid dessa jäkla moralkärringar fran och ska tycka si och tycka sa. Jag blir SA TRÖTT. Just mamma mobbing är sa jäkla stort pa internet att man blir sa ledsen. Istället för att peppa varandra sa kommer det alltid folk som ska klaga pa att man köper fel saker, tränar för snabbt. Undrar om dessa människor är sa jäkla perfekta själva som de vill verka?

    • Martina 21 maj, 2015 on 08:58 Svara

      Nu kan jag bara svara för mig själv, det handlar inte om att klanka ner utan bara om att tipsa… Alla vet inte allt och jag är verkligen inte perfekt på något sett, har aldrig gett sken av det heller. Men BB är ett stort märke som alla känner till och därför lätt köper. Men det finns betydligt bättre alternativ som är bättre för både bärare och barn… Att dra till mobbing när man säger att BB inte är ergonomiskt, nja nu tar du nog i lite väl mycket. Självklart vet jag bäst vad mitt barn behöver men jag är inte allvetare och tar tacksamt emot tips från omgivningen om de framförs på rätt sätt. Och här ovan va det ingen som sa något om huruvida Evelina är en bra el dålig mamma eller gör rätt eller fel, vi var några stycken som talade om att BB inte är det bästa alternativet. Inget fel med det enligt mig!

      • Annika 21 maj, 2015 on 09:29 Svara

        Först och främst sa tror jag faktiskt att Evelina har koll pa sina babysaker, det är trots det hon jobbar med 😉

        För det andra tycker jag att det är sa lustigt att folk alltid ska ta at sig och känna att de maste försvara sig själva. Jag nämnde varken ditt namn eller nan annans, men ända känner du ett behov att att försvara dina ord. Visar för mig att du kanske förstar själv att det du skrev var lite väl.

        Sen nämnde jag inte nanstnans i mitt inlägg att nagon sa nagot om huruvida Evelina är en bra mamma eller inte 🙂 Sa inte heller nat om att mobbing handlar om just BB utan snarare om hur folk i allmänhet verkar känna att de kan kommentera och skriva vad som helst till vem som helst 🙂

        • Martina 21 maj, 2015 on 12:02 Svara

          Det tror jag oxå hon har… Men fortfarande är BB nästan det enda som säljs i Sverige iaf i kedjor, det betyder inte att det är bästa…

          Jag tog inte åt mig alls av det du skrev, men jag tyckte det behövde kommenteras…
          Nä det gjorde du inte, jag skrev inte heller att du hade gjort det, men eftersom du antydde mobbing så antog jag att det va det du syftade på. Dumt av mig, man ska inte antyda…, men eftersom du kände ett stort behov av skriva detta just nu så måste ju detta upprört dig det va ingen generellt riktad kommentar, det va ett svar till oss som skrev att det fanns andra alternativ.

          • Annika 21 maj, 2015 on 14:00

            Nej faktiskt sa var det rent generellt, har nog fatt nog av skit pa bade det ena och andra hallet pa senaste tiden, sa jag hade nog lättare än vanligt att ”tända till” 🙂 Ber väldigt mycket om ursäkt om du tog at dig av det jag skrev, var rent generellt, med patändning av vissa kommentarer 🙂 Menade absolut inte själv att ”mobba” nagon, det är helt enkelt inte ok pa nat sätt <3 Ha en bra dag!

  13. Martina 21 maj, 2015 on 14:49 Svara

    Tråkigt att höra. Ingen ska behöva få skit från något håll!! Tog som sagt va inte åt mig, kände bara att jag behövde förtydliga. Nä verkligen inte! Hoppas du får en fin o bra em!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna