VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRIENDS

SOM de här två killarna hade längtat efter att få leka efter förskolan! De hade tydligen frågat hela dagen när jag skulle komma och hämta dom, och när jag väl kom stod de liksom på vakt och studsade upp och ner av glädje när de fick syn på vår bil.

De fick såklart välja vad de ville göra så vi var både inne och ute.

Lillskruttan sov i barnvagnen då som oftast. Hon älskar att åka vagn, precis som storebror gjorde som liten. Många småpromenader har det blivit idag. En utan storebror, en med storebror och kompis och så en med M nu alldeles precis. Imorgon får det bli en sån där riktigt långis innan förskolehämtning!

Sen hämtade F för fotbollsträning och sen är det pappasonnatt så då har vi bara ett barn på hemmaplan. M står och lagar finmiddag eftersom det är vår dag idag. 20 månader är värt att fira! Eller ja, vi försöker fortfarande uppmärksamma dagen lite extra varje månad även om vi inte längre har möjlighet att gå ut och äta som vi brukade. Han hade köpt med entrecot, sparris och lite annat smått och gott hem, mums!


Kommentarer


  1. Monika 6 maj, 2015 on 19:56 Svara

    Vilken napp föredrar din dotter? Har testat 7 olika nu, alla ger min son kväljningar. Trots att jag även köpt den minsta från Pigeon som används av prematurbarn. Önskar så han ville ta napp.

    • Evelina 6 maj, 2015 on 20:05 Svara

      Mam heter dom tror jag? Finns i vanliga mataffärer. Elion hade denna med (passar deras spetsiga hakor). Testade en annan från mitt jobb men den gillade hon inte alls 😉

  2. Milla 6 maj, 2015 on 20:22 Svara

    Grattis till er sötisar

  3. Joysan 7 maj, 2015 on 14:15 Svara

    Vilken fin body! Vart har du hittat den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna