VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MJUKSTART PÅ GYMMET

Frisk luft och motion bestod även denna eftermiddag av! Projekt köpanyaskor var rätt snabbt avklarat (Elion valde ett par illgula), värmeljus och örngott från IKEA fick vi med oss hem också.


  

När M slutade jobbet skulle han åka och köpa nåt renoveringsgrejs men därefter tog han över barnen medan jag invigde mitt nya gymkort. Så härligt men det blev såklart en riktig mjukstart, det är ju trots allt inte ens sex veckor sen förlossningen men jag känner mig pigg och redo i kroppen. Bodypump väntar jag dock med, men gymmet går ju styra rätt mycket för att inte belasta bäckenet på det sättet som blir i bodypump.



Kommentarer


  1. Annie 21 april, 2015 on 11:00 Svara

    Hej!
    Vad roligt att du redan känner dig så pass pigg och är igång på gymmet. Vill tipsa dig om att läsa på om de inre magmusklerna och hur man tränar upp dem efter en graviditet. Det är inte bara viktigt för de som fått delad magmuskulatur utan för alla som vill börja träna efter en graviditet. Det kan kännas bra i kroppen men är den inre magmuskulaturen inte med på noterna får man lätt ont i rygg/nacke/axlar och även bäcken då dessa överbelastas. Efter min första graviditetvisade det sig att jag aldrig haft en aning om hur man ”aktiverar” denna och att det varit orsaken till många år av ont i rygg och axlar. Jag är nu helt bra! Lycka till och grattis till bebis hon är så fin!

    • Evelina 21 april, 2015 on 20:23 Svara

      Tack snälla för tips och omtanke! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna