VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NEW YORK, NEW YORK

Finns det något skönare än att krypa ner nyduschad i en renbäddad säng? Det skulle väl vara om sängkläderna dessutom är nya, så att lyxkänslan är extra hög. Detta påslakansetet från Asif 4476 hade ju varit perfekt för oss, med New York mönster.

Och så fint det är med vitt golv! Det är något vi kanske kanske ska lägga ner tid på i sovrummen i radhuset, men inte till en början. En annan kul grej är att vi undersöker ifall man kan måla om själva huset. Lite av en chansning eftersom alla andra radhus i området är röda men vi som gillar vita hus måste ändå försöka ;)…

Jag är sådär härligt trött i benen, långsamma långpromender verkar vara ok. Pratade med min barnmorska innan idag för att boka tid för efterkontrollen (som jag fick 11 maj) men hon tyckte absolut inte att jag skulle börja träna (bodypump) innan dess utan att jag skulle tänka att tiden efter nu är som rehabilitering med tanke på vad kroppen har gått igenom med graviditet, foglossning och förlossning. Så promenader it is!

Trevlig kväll alla fina!

 


Kommentarer


  1. Diana D 13 april, 2015 on 19:36 Svara

    Oj shit, ha inte så bråttom med att komma igång med träning. Du har hela livet på dig sen. Men låt kroppen återhämta sig, bebis är inte ens 3 månader! Självklart gör du som du vill men bara säger.

    Ta hand om dig, stor kram finis.

    • Evelina 13 april, 2015 on 21:03 Svara

      Jaa men träning är ju något jag längtat till länge nu så lite ivrig bara 😉
      Detsamma! Kramar

  2. Petra 13 april, 2015 on 21:13 Svara

    Ladda hem appen ”mamma mage”, precis rätt träning efter graviditet och förlossning!

  3. Elina 14 april, 2015 on 03:46 Svara

    Min bebis är tre veckor nu och jag får så grymt ont i ryggen av att typ vara uppe och röra mig… Tror att det beror på att mag- och ryggmusklerna är i så dåligt skick! Men får man träna dom? Eller ska man vänta med det också…? :-/

    • Evelina 15 april, 2015 on 19:33 Svara

      Man får nog bara träna de mindre magmusklerna tror jag, och stärka upp kring bäckenet mest?
      Hoppas du slipper det onda snart!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna