VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

A GOOD DAY

Och så har vi ännu en solig dag, tjohoo! Jag har precis duschat och ska väl vänta på att håret ska torka innan vi ger oss ut. Eller om jag lyxar till det med en föning bara för att få komma ut snart… Fast efter lunch blir det en långpromenad när vi ska traska in mot centrum och möta upp M hos mäklaren. Det är nämligen dags för kontraktsskrivning! Ännu mer tjoho! Trodde inte att jag behövde vara med eftersom det är M som står som ensam ägare på lägenheten men det var jag visst tvungen till eftersom vi är sambos. Så himla härligt att vara ännu ett steg närmre vårt lilla radhus. Vi säger typ varje dag att älskling, vi ska flytta till huuus! Känns fortfarande lite overkligt minst sagt. Igår var det dessutom tal om att kanske flytta redan i maj vilket ju är väldigt, väldigt snart. Men så gick det inte få ihop så det blir nog i juni som först planerat ändå.

 

 

När det gäller smink är jag väldigt ”tråkig” som inte testar nytt. Kör mitt bare minerals och så maxfactor på fransarna typ. Men när det gäller håret testar jag ju det mesta hej vilt som ni vet. Nu ska jag däremot aldrig mer ha löshår för det är så skönt att kunna dra fingrarna genom håret, kunna borsta det ordentligt och så vidare. Clip on set kommer jag däremot skaffa när det blir bröllopsdags för att få till lite längd. I alla fall, när det gäller schampo är jag inte heller så våghalsig utan använder olika redkenschampon. Men när det gäller balsam älskar jag att testa nya sorter! Häromdagen köpte jag denna rosa varianten från Tigi Bed head och det var liksom lite roligare att duscha idag bara för det haha. Doftar ljuvligt!


         

Något annat som doftar ljuvligt är denna lilla godbit som sover brevid mig i sitt babynest (med ett örngott över som skydd, tips!). Haha det dröjde nästan två veckor innan jag kände vad hon luktade eftersom jag var förkyld i evigheters evighet. Men nu så. Kan inte sluta snosa på henne, pussa på henne, titta på henne. Och idag blir hon TRE veckor utanför magen! Vi startade dagen med smilemarathon i sängen idag!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna