VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄLSKAD KULA

IMG_8771.JPG

IMG_8779.JPG

Det blev ett par timmar på leklandet och barnen hade hur kul som helst som vanligt. Karro gjorde mig något, lite, klokare kring det jag läser just nu men fortfarande är det vääldigt luddigt. Lilla I blev helt vild i magen, något hon inte brukar vara när jag står upp sådär (kan hända ibland när jag jobbar) och inte heller mitt på dan, men hon hörde nog alla busungar runtomkring. Jag blir alldeles rörd när de närmsta vill känna på magen och liksom hälsa på henne och visar att de precis som jag längtar efter henne, idag var en sån dag! Förstår inte att det förmodligen är nästa månad som vi får möta henne. Det låter så nära!

Fick en söt kommentar innan jul om magen när jag skrev om julkulan vi köper, att den finaste julkulan i år är väl ändå kulan på magen och visst är det så! En älskad kula från många håll men som tur är inte är permanent, hur mysigt det än är på flera sätt ;).

Sen kom M och hämtade oss, vi skjutsade hem tjejerna, handlade och är nu hemma igen. Lördagsmys med lax och minipotatisgratänger blir det först ut och sen toklängtar jag efter soffläge idag.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna