VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ADVENTSKALENDER: ANDRA ADVENT

downcoat_navy_1

  I den andra adventsluckan hittar vi en figursydd vinterjacka från Mom2Mom. Jag har en likadan och den är både snygg och skön nu i vinter. Har bara testat den med gravidmage, men det som ju är så bra med plaggen från Mom2mom är att de ska passa precis alla kvinnor, både med och utan gravidmage.

För att vara med och tävla vill jag att du fortsätter dela med dig av dina julklappstips och den här gången vill jag höra om ditt bästa julklappstips till pojkvännen/flickvännen.

LYCKA TILL!

 

IMG_2052

Här ser ni min på, tycker den passar till allt så använder den i stort sett varje dag!


Kommentarer


  1. Hannah-Sofia 7 december, 2014 on 07:41 Svara

    Såå snygg jacka! Håller mina tummar & tår för vinst eftersom min vanliga jacka börjar bli svår att stänga…Vi väntar på lillebror med BF 9 februari.

    Mitt bästa julklappstips till pojkvän/flickvän är t.ex. en startbiljett till något lopp/tävling som man sedan gemensamt ska utföra (Tjurruset, Göteborgsvarvet, skidlopp/skridskolopp, Klassikern eller något helt annat). Det kan även vara ett gymkort eller liknande. Tanken är att ha ett gemensamt mål att träna till och det är fantastiskt kul att peppa varandra och klara av en prestation tillsammans! Det kommer stärka dig, din partner och relationen -även musklerna såklart 😉

  2. Emelie andersson 7 december, 2014 on 07:59 Svara

    Hej!
    Jag och min sambo brukar ge varandra upplevelser till födelsedagen och till jul. Det är mitt bästa tips, saker har man ju i regel alldeles för mycket av ändå och tid tillsammans får man aldrig för mycket av!
    Jag har fått en utlandsresa och en buggkurs av honom och han har fått restaurangbesök och hotellövernattning av mig. Något som också blev väldigt lyckat var ett romantiskt paket på ett bed and breakfast där det förutom choklad och exotiska frukter även ingick ett badtunnebad. Väldigt romantiskt och härligt! Och har man inte tillgång till så mycket pengar kan en vinterpiknick på en vacker plats eller en timmes massage av sin kärlek vara minst lika uppskattat. Eller varför inte tappa upp vatten i badkaret, tända massa ljus och bada tillsammans. Grejen är att man ger varandra tid och omtanke!

  3. Elin 7 december, 2014 on 08:00 Svara

    Jag älskar att skämma bort min man med upplevelser i present/julklapp. Det är underbart att komma iväg tillsammans och minnena och den goa känslan har man kvar länge efter. Man kan anpassa nivån helt efter sin egen budget, en lång vandring på någon fin led med hans favoritfika funkar lika fint som en spahelg!

    I år väntar vi gemensamt på den största upplevelsen av dom alla, vårt första barn som är beräknat till 31 Januari! Jag har vuxit ur alla vinterjackor så just nu går jag omkring och fryser i en gravidhöstjacka 😛

  4. Susanne söderkvist 7 december, 2014 on 08:00 Svara

    snygg jacka om jag skulle vinna den ska jag ge min sons flickvän den i julklapp, eftersom hon är gravid. Julklappen till min sambo, blir en hotell weekend i stockholm,

  5. Jessica 7 december, 2014 on 08:08 Svara

    Det jag ger min man är en dejt. Vi är rätt dåliga på att gå ut och äta på restaurang bara vi två (kanske inte så konstigt med 2 barn varav ett är under 1 år) Så då passar det bra att ge det i present.

  6. Therese 7 december, 2014 on 08:13 Svara

    Åh den här jackan skulle jag verkligen behöva! Jag är gravid andra vintern i rad och unnar mig ingen jacka eftersom jag tycker det är svårt att veta storlek när magen växer.

    Min bästa julklapp är helt klart en upplevelse, där man får tid att prata och äta i lugn och ro (det är lyx som småbarnsföräldrar). Gärna någon upplevelse som utmanar en själv eller som är ens partners intresse. Min sambo skulle jag ge chans att spela in musik i studio eftersom han är duktig på musik.

  7. Vägen till mamma och pappa 7 december, 2014 on 08:20 Svara

    Den jackan har jag sucktat efter! Min nuvarande vinterjacka, som jag köpte för 3 år sedan, är något för trång och jag kommer behöva köpa en ny snarast, då min växande mage bara kommer bli större❤ Mitt bästa julklappstips till pojkvän/sambo/man är massa kyssar och kärlek, sedan en (iår) Apple tv

  8. Caroline 7 december, 2014 on 09:07 Svara

    Hej Evelina! Vilken snygg jacka. Den skulle passa mig perfekt, Bf 150216. Till min plånboks tokiga man tänkte jag köpa en Exentri smart plånbok. Den är både snygg,enkel och smart. Kram

  9. Helena 7 december, 2014 on 09:07 Svara

    En jacka som hade passat skönt i vinter då jag inte hittat någon ännu.
    Min julklapp till min man i år blir ett Gear fit! Hoppas han ger ett likadant tillbaka 🙂
    Kram

  10. Malinsmix 7 december, 2014 on 09:28 Svara

    Åh vilken fin jacka!
    Att ge sin partner en parfym är mitt bästa tips! Det finns så många goda dofter, och en doft som du valt ut är ändå något extra. Dofter är viktigt och jag uppskattar själv alltid en ny god doft att känna mig extra lyxig i!

  11. Sandra 7 december, 2014 on 09:45 Svara

    Vi har tidigare gett varandra biljetter till konserter och resor, alltid ett bra tips. Vår son föddes i januari så i år har jag önskat mig massage eller ansiktsbehandling, lite lyx för mig. Men en helg/natt på något spa tillsammans hade ju inte heller vara fel. I år får sambon tråkigt nog faktiskt en parfym, men det är vad han har önskat sig. Åh nu kom jag på en sak till, jag har även beställt julgranskulor från smartfoto med bild på sonen, de kan jag verkligen tipsa om, superfina:)
    Kram Sandra

  12. Michaela Törnkvist 7 december, 2014 on 10:00 Svara

    Tycker det är toppen att göra tavlor etc av sina Instagrambilder. Gjorde en stor tavla till min man med alla bilder på barnen och den blev så bra. Bra pris också. Under 300kr blev det!

  13. Maria 7 december, 2014 on 10:20 Svara

    Hej! Denna hade suttit fint under vintern och förhoppningsvis även efter lille kotten ploppat ut i mars!
    Jag ger alltid min fina sambo en fotobok i julklapp från vårt gångna år. Detta är mycket uppskattat av honom och även familj och vänner bläddrar gärna i denna när de kommer till oss. Man minns så mycket mer små detaljer som annars lätt glöms bort och jag som fotograferar mycket får med många ”vardagshändelser” som annars lätt bara passerar i livet. Det finns så mycket mer att ta vara på av tiden!
    Sen tips nummer 2 måste nog vara en dag på stan med min älskling. En ny outfit, en lunch och fika ute på stan och sedan att vi köper med oss mat hem för kvällen. Min älskling gillar inte att gå i stan och köpa kläder till sig själv men även han inser att han behöver lite nya kläder då och då och vill gärna då göra en grej av det och inte BARA gå i affärer. Så det brukar vara väldigt uppskattat och det brukar bli en väldigt mysig dag.
    Nu hoppas jag så innerligt att jag vinner denna till mig då de senaste månaderna handlat om vad vår lille älskling i magen behöver när han anländer! 🙂

  14. Caroline, mamma till två! 7 december, 2014 on 10:33 Svara

    Jag gav min karl en tavla förra året med 100 anledningar till att jag älskar honom och han sa att det var den bästa present han någonsin fått. I år ska han få en fotfil från scholl och sedan tänkte jag försöka hitta på något mer, kanske att det finns något bra tips här bland kommentarerna vid dagens slut.

    Håller tummarna, väntar min 3e och efter att ha varit gravid hela förra vintern sa jag att jag aldrig skulle vara gravid över vintern igen då det var så hemskt med jackan, men det blev inte som jag tänkt, men har jag turen med mig här kanske jag lyckas ta mig igenom vintern ändå när jag har en jacka som passar 🙂

  15. Linn 7 december, 2014 on 11:05 Svara

    Jag tänker göra en fotobok med bilder från året som gått till min sambo. Detta år har inneburit vår drömresa i vintras, att flytta till vår första gemensamma bostadsrätt, ett frieri och en bebis som flyttat in i magen. Kommer nog bli en tjock bok 😉 Tanken är att göra en bok varje år, tycker att det är så synd att man tar massa bilder som sen bara ligger och skräpar på datorn.

    Ha en fin dag!!

  16. Mari 7 december, 2014 on 11:26 Svara

    Bästa julklappstips till en pojkvän är enligt mig årets julkapp, dvs ett aktivitetsarmband.

  17. Jenny 7 december, 2014 on 11:39 Svara

    Jag håller tummar och tår att jag vinner denna fina jacka. Väntar en liten i början av juli, men redan nu är magen svullen och rund. Å det är en lång vinter och höst kvar.

    Mitt bästa julklappstips till pojk och flickvän är tid tillsammans. Restaurangbesök, spaupplevelse, hotelvistelse eller biobesök. Saker finns i överflöd men tiden känns kortare och kortare. Speciellt när man har barn, hus och hund som vi. Därför ger jag min man tid för oss på tu man hand.

    Det finaste vi ska ge våra familjer i julklapp är en ulbild på den lille i magen.

  18. Marie 7 december, 2014 on 11:44 Svara

    En bok med bilder och små berättelser och allt man upplevt ihop. Det är romantiskt och mysigt att lägga ner tid och energi på klappen mot att bara köpa 🙂

  19. Michaela 7 december, 2014 on 11:53 Svara

    Tack för en mysig blogg! Så roligt att följa dig då vi är lite i samma läge, jag började också plugga på högskolan i augusti och väntar bebis i slutet på mars

  20. Sannixen - Mamma till 3 (snart) 7 december, 2014 on 12:01 Svara

    Åh hade varit underbart att vinna den fina jackan 🙂 Min egna vinterjacka börjar bli lite tight nu.

    Mitt bästa tips är att göra något tsm. Exempel boka en weekend någonstans och bara rå om varandra.

    Har man inte riktigt den ekonomin så kan man försöka göra något speciellt hemma med att lämna bort barnen, tända ljus, laga någon god middag o efterätt till partners är hemma. Kanske bada tsm. Titta ¨på någon film och bara vara där tsm.

  21. Malin stjernberg 7 december, 2014 on 12:11 Svara

    Underbar jacka! ❤️
    I år ska jag ge sambon en date i julklapp (vår dotter är 3,8 år och bi har haft 1 date sen hon kom), jag avsätter dagen och han bestämmer Allt vi ska göra och jag betalar.

  22. Sara Olsson 7 december, 2014 on 12:39 Svara

    Superfin jacka! Och nygravid som jag är med tvillingarnas syskon skulle den vara perfekt längre fram i vinter!

    Mitt bästa julklappstips är upplevelser. Att unna sig en weekend med den man älskar, antingen i Sverige eller Europa. En barnfri där man kan unna sig god mat, sömn och att få prata ostört. Värt mer än materiella ting!

    Trevlig andra advent!
    Kram Sara

  23. Jessica 7 december, 2014 on 12:56 Svara

    Hej Evelina!
    Jag vill hemskt gärna vara med och tävla om denna snygga jacka!
    Jag väntar mitt och sambons tredje barn ❤️ Vi har snart kommit halvvägs i graviditeten och magen är redan en rejäl kula! Min vanliga vinterjacka är tyvärr inte ett dugg smickrande och senast igår fick jag en kommentar (från min farmor!) om att jag såg jättetjock ut! Hur ska detta sluta då liksom?

  24. anna 7 december, 2014 on 13:00 Svara

    Önskar jag hade unnat mig lite finare kläder som passar med en växande mage när jag var gravid sist, så inför nästa som jag hoppas kan bli under följande år, så kanske jag får bära denna?
    Bästa julklappstipset är enligt mig och min man en upplevelse att göra tillsammans. Nu när vi har barn är sådan tid värdefull så i år skall vi åka upp till fjällen för att åka kortvasan, våra presenter till varandra!

  25. Sandra 7 december, 2014 on 13:05 Svara

    Supersnygg jacka!
    Mitt tips till en ölälskande partner kommer här:
    Dessa ”ölprovarglas” eller glas för olika ölsorter från cervera: https://www.cervera.se/Pa-Bordet/Glas/Olglas/orrefors-beer-olglasset-3-delar tillsammans med ”rätt”/passande ölsort så att partnern kan ha ölprovning hemma, och duka med rätt glas till rätt öl, lätta pluspoäng hos polarna!

  26. Sandra 7 december, 2014 on 13:12 Svara

    Sedan vi fick barn så tycker jag att det är roligast att både ge och få någon form av upplevelse till/av mannen så som konsertbiljetter, en hotellövernattning på annan ort m.m. 🙂

  27. Johanna Börjesson 7 december, 2014 on 13:16 Svara

    En sån fin jacka! Vi väntar vårt första barn till sommaren och jag har redan växt en del magen. Den hade passat perfekt i vinter! 🙂

    Mitt julklappstips är att ge bort en danskurs! Gärna så att man gå båda två och lära sig en ny dans, kanske öva inför bröllopsvalsen eller svänga runt i en eldig tango! 🙂

  28. Johanna 7 december, 2014 on 13:52 Svara

    Kanonfin. Behöver verkligen en ny jacka eftersom jag har gått ner 5 storlekar sedan förra året.
    Mitt julklappstips är en upplevelse som man kan göra tillsammans och få kvalitetstid ihop. Oftast rullar bara vardagen på och man glömmer ta hand om varandra .

  29. Malin 7 december, 2014 on 13:59 Svara

    Min sambo är en riktig prylnörd och har det mesta – jättesvårt att komma på något, och jag vill inte bara köpa något för köpandets skull!

    Ett tips är att göra egna foto/scrapbook- album med minnen i form av fotografier, kvitton, biljetter och annat minnesvärt! Det gjorde jag till min sambo, och vi tittar i albumet tillsammans då & då. Det är underbara minnen och gamla känslor som sköljer över en, allt ifrån första gången vi sågs (kvitto från krogen, haha!), till bilder från vår förlovningsdag, från våra resor, kvitto på graviditetstest, bilder från då våra döttrar föddes… Bara fantasin sätter gränser, men jag kan lova att det är en julklapp som lever vidare länge! 🙂

  30. Lii 7 december, 2014 on 13:59 Svara

    Fantastiskt fin jacka!!

  31. emelie G 7 december, 2014 on 14:04 Svara

    Mitt julklappstips är något jag tänker ge min sambo i år. En egentillverkad bok där jag har skrivit vad jag gillar hos honom som person, pojkvän, och pappa. saker jag uppskattar hos honom och saker han gjort för mig som jag minns extra mycket. Helt enkelt en bok som berättar vilken fantastisk människa han är. Tror att vem som helst skulle bli glad av en sån.

  32. Mathilde 7 december, 2014 on 14:33 Svara

    Mitt bästa julklappstips är ett par bra hörlurar att ha till telefonen när man lyssnar på musik. Gav bort det för två år sedan till min man och han har använt hörlurarna dagligen till och från jobbet. Nu är de så slitna att han önskar sig nya i julklapp. Härligt att kunna återanvända en bra present ide.

    Min julklapps önskan är en varm vinter. Är så extremt frusen av mig och har inte hittat en bra vinterjacka som täcker min växande mage och som går ner över rumpan. Alla säger att man blir varm av sig när man är gravid. Inte jag! Jag är nästan mer frusen nu än när jag inte är gravid!?

  33. Michaela 7 december, 2014 on 15:24 Svara

    Såg att halva min kommentar försvann. Tack för en mysig blogg! Så roligt att följa dig då våra liv liknar varandra, jag började också plugga på högskolan i augusti, väntar bebis i slutet på mars sen bor vi i samma stad 🙂

    Har precis insett att min vanliga vinterjacka som jag tyckte var stor innan jag blev gravid snart är urvuxen, så denna tävling kom passande 😉

    Mitt bästa julklappstips till pojk-/flickvän blir en fotobok över året som gått. En personlig och mysig julklapp som man har glädje av länge. Har man inte varit tillsammans så länge passar det ju att summera den första tiden tillsammans 🙂 Jag hade i alla fall blivit jätteglad för en i sån i julklapp.

    Kram och trevlig andra advent!

  34. Suzanne 7 december, 2014 on 16:22 Svara

    Åh, med nr 4 i magen insåg jag ganska snabbt att jag skulle bli större ånunder tidigare graviditeter. Inte ens mannens vinterjackor rymmer både mig och min stor mage så det var inget överdriv när Vi tidigare denna vecka sa att jag är i stort behov av en ny vinterjacka i år!
    Detta är en av de snyggaste gravidjackor jag sett, den framhäver magen så vackert och jag håller verkligen tummarna hårt nu!

    Min man och jag har insett att vi har allt vi behöver i ”prylväg” men att vi istället saknar tid med varandra. Därför har vi i år (under hela året -> födelsedagar och andra speciella datum) istället gett varandra upplevelser att uppleva tillsammans och årets julklappar kommer gå i samma tecken!

  35. Marlene 7 december, 2014 on 16:25 Svara

    I år får min sambo nya pyjamasbyxor! (bland annat) Perfekt till våra mysiga stunder i soffan <3 Skulle vara så roligt med en ny jacka! Är inte gravid just nu men planer på en sista bebbe, nummer 4, finns med kommande två åren! Så jackan skulle bli väl använd och passa bra de kommande åren här hemma! 🙂

  36. Martina 7 december, 2014 on 16:37 Svara

    Så fin jacka=)
    Mitt julklappstips är att göra små kort där man skriver saker man vill göra tillsammans med även saker för att skämma bort sin pojkvän/flickvän. Jag gjorde sådana kort förra året och det var väldigt uppskattat. Exempelvis skrev jag restaurangsbesök, biobesök, massage, film mys hemma, ja bara låta fantasin flöda=) Att göra korten gjorde att vi mer spontant hittade på saker tillsammans. Lätt att man hamnar i vardagslunken och glömmer bort varandra.

  37. Josefine 7 december, 2014 on 19:07 Svara

    Åh men vilken passande tävling nu när magen växer för fullt och vintern är lång här uppe. En rejäl vinterjacka skulle ju inte sitta helt fel =)

    Jag ser att många ger förslag på upplevelser och det var också mitt men jag har flera. Då det oftast känns som man bara byter pengar med varandra och ja, vi båda har ekonomin att köpa det man vill ha så ville jag ge min sambo något personligt.

    Han pratar ofta om att han alltid vill ha mig nära och därför är mitt tips ett smycke med en personlig text/datum/namn/eller-vad-man-nu-vill-ha en fin sak som man faktiskt oftast inte har.

    Till min sambo blev det en sådan där ”namnbricka” som är ett halsband och på det står det ingraverat ”vilken tur jag är så dålig på hockey” då det var det första han sa efter vår första kyss. =)

  38. Sara 7 december, 2014 on 19:42 Svara

    Åh så fin jacka! Min sambo är iväg mycket då han är musiker och när han är hemma hinner man knappt med att ses ändå pga alla vardagsbestyr och mitt jobb. Kan jag inte ordna barnvakt tänkte jag iaf lägga barnen en kväll lite tidigare och kanske få mat hemkörd från någon riktigt fin catering. Bara ha en riktig myskväll med tända ljus och massa gott utan att behöva slava i köket själv haha!:)

  39. Amanda Svensson 7 december, 2014 on 20:04 Svara

    Åh! Så skönt det vore med en lång vinterjacka! Är verkligen inte glad i när det glipar i ryggslutet!

    Mitt bästa julklappstips är ganska opersonligt, men praktiskt. Jag skulle ge bort ett presentkort på ticnet, så han själv får välja vad han vill göra/se. Nästa år kommer t.ex. Metallica till Göteborg och det hade han älskat!

    Kram

  40. v 7 december, 2014 on 20:29 Svara

    Min bästa julklapp till min man förra år va.. jag gjorde ett graviditstest och satt fast de på en ram som jag slog in på morgonen… de va den bästa julklapp han fått enligt honom själv.

  41. Cecilia 7 december, 2014 on 20:37 Svara

    Den jackan vore inte dum att vinna då jag betvivlar att min kommer att gå att knäppa i senvinter då lille bebisen är beräknad till maj. Mitt bästa julklappstips både till pojkvän/flickvän är att ge något personligt så som en fotobok. Jag gav min sambo en fotobok i födelsedagspresent med bilder på honom och vår son! Jag kallade boken ”pappa och jag” sedan var den fylld med bilder och berättelser om dem. Jag har aldrig sett honom gråta innan men då kom det allt ett par (glädje)tårar! Så varför inte ge en fotobok med bilder på barnen, semestern eller bara vardagen? Uppskattas garanterat men det krävs ju att man varit ganska flitig med kameran 😉

  42. Linnea 7 december, 2014 on 20:53 Svara

    Jackan ser superhärlig ut på dig, vill därför ta chansen att få vinna en likadan då jag nu fått låna min mans jacka för att rymmas med magen 🙂

    Det är väldigt många fina tips som redan har kommit fram! Roligt att läsa och inspireras!

    Jag tycker att en natt på hotell i sin egen stad är en toppenpresent! Både jag och min man uppskattar att lämna vardagens måsten och bara vara. Och är man i sin egen stad ”måste” man inte utforska omgivningen utan kan ha full fokus på varandra istället!

  43. AnsoAnna 7 december, 2014 on 20:59 Svara

    Min man o jag brukar köpa något till oss, gemensamt som vi gått o längtat till eller efter men som vi inte unnar oss i vardagen.

  44. Sanna 7 december, 2014 on 21:55 Svara

    Jag är gärna med och tävlar, och känner mig allvarligt talat riktigt stor då jag förra året inte alls kunde hitta en jacka som passade. Det innebar att jag förra vintern sprang omkring i min röda tjocka kofta, och att jag nu springer omkring med samma då jag fortfarande inte hittat en jacka att bära.

    Det skulle därför vara fantastiskt att få vinna denna då jag kanske skulle rymmas i den.

    Kram Sanna

  45. Nathalia 7 december, 2014 on 22:22 Svara

    vilken snygg jacka. Skulle bli så lycklig om den kom hem till mig. Har gått upp en del efter jag var gravid (fick missfall)
    Hej!
    Jag och min Älskade make brukar ge varandra Något gemensamt till hemmet,till födelsedagen och till jul. tex för året Köpte vi en frysbox till hemmet och så unnade vi oss. En romatisk helg med hottelövernattning och midagshow ute. Detta är har vi inte bestämt något än..

  46. Emma 7 december, 2014 on 22:38 Svara

    Min sambo fick förra året ett paket med nya fina myskläder att ta på sig efter vi varit på en biodate. Vi var gravid med våran son och ville mysa till det ordentligt med många biodejter innan han kom till oss.

  47. Emma 7 december, 2014 on 23:56 Svara

    Denna tävling måste jag vara med i, snart blir mina jackor för trånga.. 🙂 Mitt bästa julklappstips är personliga saker, eller något jag vet min sambo gått och suktat efter länge men inte velat lägga pengar på just då – DÅ är det extra roligt att köpa. Men egentligen är klapparna inte alls lika viktiga som den här mysiga stämningen vi byggt upp efter några år tillsammans.. Bara saken att få ha vår egen lilla jul med speciella tilltugg och en speciell känsla gör att julklapparna glöms bort mitt i all ”mysighet”. 😉 Sen är upplevelser alltid kul att få, speciellt sådana man kan dela tillsammans (kan vara något så enkelt som en hotellnatt, men också en lyxigare weekend eller en dag med att åka gokart!). Sånt som lyfter vardagen lite extra!

  48. Lamitta 8 december, 2014 on 00:32 Svara

    Till min man tycker jag alltid att upplevelser e dem bästa presenterna. Något att minnas för livet, något man upplever ihop. Kan vara hotellövernattning, spa, resa eller att man har en heldag med aktiviteter:) Hoppas på att vinna denna jackan då jag precis fött barn o har ingen jacka som passar:( Kram

  49. Johanna-mamma till L&L med lillasyster i magen 8 december, 2014 on 01:36 Svara

    Jag är självklart med och tävlar!Denna skulle vara perfekt då jag har bf 18 januari.Den jackan jag har köpt tror jag tyvärr kommer bli lite för kall när den riktiga kylan slår till och jag har verkligen ingen lust att lägga pengar på ytterligare en.Håller tummarna blåa för vinst!

    Jag vet inte om jag har något perfekt julklappstips,men min klockgalna sambo kommer få en klocka han kikat på länge så det kommer han tycka är en perfekt julklapp.Annars brukar vi även köpa något gemensamt vi velat ha men inte unnat oss.
    Kram Johanna

  50. Sandra 8 december, 2014 on 09:21 Svara

    Jag har precis insett att den tänkta jackan inte kommer att räcka hela vintern och den här härliga jackan skulle jag trivas gott i.

    När vi fått vårt första barn (6,5 år sedan) fick min man ett halsband med en bricka på där sonens namn fanns graverat. När flickorna kom fyllde han på med deras namn och halsbandet har han haft på sig varje dag. Nu när vi väntar vår fjärde älskling finns ingen plats för ytterligare ett namn så årets julklapp blir ett nytt halsband, med lite extra plats. Det får bli mitt bästa tips. <3

  51. Emelie Svedholm 8 december, 2014 on 09:23 Svara

    Åh denna jackan vill jag vinna!! Perfekt till min gravidmage!! 🙂
    Min bästa tips på julklapp till (i mitt fall) pojkvännen är helt klart tid tillssmmans, bara vi två.
    Nån natt på hotell, en spadag, restaurangbesök eller bio.. Tid tillsammans får man inte för mkt av:)
    Självklart ingår barnpassning i paketet! Hihi…

    Stor kram till dej Evelina!

  52. Jennie 8 december, 2014 on 09:25 Svara

    Jag vill vara med! 🙂

    Mitt bästa tips är att ge något som är personligt. Min sambo och jag är ganska specifika med våra önskelistor men har som tradition att en julklapp ska betyda något alldeles speciellt. Det är alltid så spännande att dels få vara kreativ själv men också att få se vad han har hittat på till mig, varje present än så länge har fått mig att gråta av lycka 🙂 I år är det en klapp som jag faktiskt har gjort själv, jag har målat en tavla med GPS-koordinaterna där vi träffades för första gången. För oss är det ett väldigt fint minne så jag vet redan nu att han kommer att bli glad. Tavlan ska sedan få hänga över vår säng tänkte jag. Kram!

  53. Annie 8 december, 2014 on 09:58 Svara

    Åh jag önskar mig också den fina jackan!! Väntar vårt tredje barn med BF sista januari.

    Jag tycker som många andra att upplevelser är bra presenter – restaurangbesök, bio, massage,träningspass etc. Både upplevelser man kan göra ihop men sen när barnen är här så tycker jag att upplevelser med andra/ensam också är bra för att få nu energi med sig tillbaka till familjen, exempelvis att ge sin man/fru/sambo egentid med ex behandling, fiskeresa med kompisarna, konsert etc.

    Jag tycker också att man när man är gravid och/eller redan har barn ömmar ännu mer än innan för de barn och vuxna som har det svårt. Så jag tycker att det är fint att ge bort gåvobevis från ex Unicef eller Läkare utan gränser. Det känns bra i hjärtat när man kan hjälpa andra.

    Så för att summera; mitt tips är att ge varandra framförallt tid och upplevelser (som inte behöver va så dyrt) i kombination med att skänka en slant till de som behöver det mer och kanske skriva något fint och kärleksfullt till sin älskade!

    Tack för en fin blogg

    Annie

  54. Malin 8 december, 2014 on 11:13 Svara

    Min sambo älskar allt som har med motor och fart att göra. Så efter lite eftersökningar hittade jag ett ställe där man kunde få prova på speedway. Sagt och gjort så köpte jag ett presentkort för två så han kunde ta med en vän (en upplevelse blir bättre om man kan dela den med någon).

    Behöver jag säga att både min sambo och hans bästa vän var som barn på julafton efter varit där. Och det pratas fortfarande om det trots att det snart är två år sedan han fick den. Helt klart den bästa presenten för min sambo.

  55. malin 8 december, 2014 on 11:18 Svara

    Hoppas på vinst på denna supersnygga jacka!

    Mitt bästa tips på julklapp för flickvän/pojkvän blir det vi själva köpt till oss nu för tredje året i rad. En mysig helg på hotell/spa. Vi har hittat vårt guldkorn här på västkusten vid Marstrands havshotell.
    Det är den perfekta avslappningen men samtidigt uppladdningen inför det nya året som kommer. Att få komma bort tillsammans, sova i underbara sängar, äta god mat och tillbringa hela dagen i det underbara spa´t.

  56. Elin 8 december, 2014 on 12:04 Svara

    Hej! Bästa julklappstipset just nu tycker jag är en såndär popcorn maskin i lite retromodell som är både snygg att ha framme i köket och så man alltid har lite nyttigare snacks hemma (iallafall bättre än godis och chips;) Denna jackan är ju super snygg så nu håller jag alla tummar jag har;)

  57. Elin 8 december, 2014 on 18:18 Svara

    Åh så fin jacka, skulle passa perfekt till min växande mage. 😉
    Min sambo är VÄLDIGT svår att köpa present åt, så jag brukar se till att vi gör något istället, bara vi två, utan barn. Allt från att bara gå ut och äta till att åka bort och bo på hotell. 🙂

  58. Elin 8 december, 2014 on 19:08 Svara

    Mitt bästa tips är någon typ av upplevelse eller bara en kväll på tu man hand. Bio, middag och massa mys. Speciellt om man har barn, då kan dessa tillfällen vara guld värda! Vi är urusla på att fixa barnvakt men i år har vi planerat att gå ut och äta en kväll bara vi två. Få prata utan avbrott, hålla handen och bara njuta av varandras sällskap.

  59. Christina Sjöstrand 8 december, 2014 on 19:08 Svara

    Å jag vill vara med att tävla. Mitt bästa julklappstips är att köpa något till hela familjen. Något som alla kan lägga i minnesbanken. Behöver inte vara något som kostar mycket utan en dag på en strand med alla samlade eller i en skog eller i pulkabacken. Packa med massa gott och njuta av att vara tillsammans. En julklapp måste inte vara något som kostar. Kan vara en tanke som är den finaste julklapp. Om jag vann jackan skulle jag ge den till mig själv. För det är jag värd efter ett tufft år. Håller tummarna. Kram

  60. jennie 8 december, 2014 on 21:38 Svara

    Å så fin! Jag håller tummar o tår att jag blir vinnaren. Idag hst jag nått halvtid precis o min jacka…stramar. inser att det inte kommer hålla hela vintern

  61. jennie 8 december, 2014 on 21:41 Svara

    Men skit också, glömde julklapp stops. Min MAN får i år ett fotoalbum från vårt fantastiska bröllop, startnummer i tough viking och en resa till sin syster i Spanien tillsammans med sina bröder (innan lillebror tittar ut).
    God jul ☺

  62. Malin 8 december, 2014 on 22:12 Svara

    Gaah, behöver denna!! Bf 20 januari och ingen jacka passar längre.

    Bästa presenten till pojkvännen får bli: Middag på stan och konsert med favorit bandet/artisten och avslutas på en pub med ett glas vin eller tre.

  63. Astrid 9 december, 2014 on 00:08 Svara

    Åhå, jackan hade varit perfekt att vinna eftersom den jag har nu börjar bli lite tajt om magen och vintern har ju inte ens börjat… nåväl… min sambo får en prenumeration på ett engelskt bilmagasin (fast på paddan, billigare och mer miljövänligt) och ett presentkort på fotmassage på spa, eftersom jag avskyr fötter och han älskar fotmassage 😉

  64. Emelie 9 december, 2014 on 16:58 Svara

    Jag skulle säga att de bästa julklappen man kan få är en stund tillsammans. När man är småbarnsförälder är det svårt att få till de där lilla extra. Så en middag på stan och ett biobesök står långt upp på min julklappslista 😉
    Kram

  65. Jenna 9 december, 2014 on 20:31 Svara

    Superfin jacka! Jag är inte gravid men har en son på snart 2 år (februari).
    Och jag skulle gärna ha jackan på mig ändå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna