VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Slut för idag

Så! Nu är jag färdigpluggad för idag, imorgon ska jag vara piggare och lite effektivare. Men hjälp vad mycket jag har fått gjort sen M kom hem från jobbet vid 16-tiden. Han har fixat i köket och jag har bläddrat igenom en hel bok och kompletterat mina anteckningar. Bara en bok kvar imorgon, sen har jag en grym (och rätt rejäl) sammanfattning av kursinnehållet som ska repeteras sista dagen. Någon timmes kvällslugn ska bli såå skönt nu! Funderar på en kvällspromenad innan soffmys och kvällsfika… Ja så får det bli! Mår så mycket bättre av den motionen även om den är rätt liten, så är den viktig för min kropp just nu.


babynest-sweden

Ännu en pryl väntar på Lillasyster här hemma! Vi beställde ett ljusgrått Babynest, precis ett sådant på bilden. I den kommer hon få ligga mellan oss i sängen, i sin dagbädd, i sin spjälsäng, och ja… Lite här och var!

Jag tror stenhårt på att bebisen blir mer harmonisk av att ha en ”trygg” punkt som de känner igen och som gör det lättare att förflytta sig. Elion sov i sin spjälsäng från start, som satt ihop med min del av sängen och sen när vi flyttade in spjälsängen till hans egna rum gick det hur smidigt som helst och det tror jag beror till stor del på att han redan var van vid att sova själv i sin säng. Ett Babynest blir ju lite samma sak, en plats och en doft hon kommer känna igen var hon än befinner sig. Ska bli spännande att testa, har bara hört bra saker om det!


Kommentarer


  1. D. DeMarkey 2 december, 2014 on 21:38 Svara

    Åh dom där babynest är så söta. Jag hade inget, fick nys om dom fören efter mina gått ifrån bebistiden, lite trist.

  2. Marie 3 december, 2014 on 11:12 Svara

    Babynest är grymt, maken åkte och köpte ett dagen efter sonens födelse. Första natten sov han lite i babyskyddet sen satt jag och glodde på honom (vågade inte somna med honom på mig) sen sov han mycket i nestet annars på oss.

    Såå värt även om man köper ett nytt dyrt som vi också gjorde.

    • Evelina 3 december, 2014 on 11:15 Svara

      Vad härligt att höra! Ja alltså kostnaden blir ju inte så stor om det slås ut per dag, och det kan väl användas lika länge som en babysitter tex 😉
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna