VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Måndagsfix

IMG_7828.JPG

Lycka är att få tillbaka sitt kök, om än i små små steg…

Det är undanröjt här hemma och killarna är på sortergården i skrivande stund för att slänga ut all skit. Mycket jobb kvar fortfarande, men det känns ju skönt att slippa se diskbänkar och gamla skåp lite här och var ;).

När de kommer hem igen blir det Elionmys för imorgon åker han till F igen så att jag kan fokusera på tentaplugget. Galet tacksam för att F ställer upp! Det har det inte blivit speciellt mycket av idag tyvärr, en föreläsning som i och för sig var bra efter som det var ett wrap up seminar just inför tenta, men sen tar det rätt mycket tid att åka fram och tillbaka och hämta Elion, M, fixa middag, dammsuga. Så. Imorgon är det jag som kör hårt i tre dagar! Köpte en bok till nästnästa kurs idag också, här är man förberedd haha… Blev så glad över att jag hinner vara med i alla fall halva kursen för nästa kurs är en vetenskaplig grundkurs som känns såå tråkig, och att få avsluta med psykologi som jag tycker är galet intressant känns toppen! Håller tummarna för att jag orkar fokusera så nära inpå BF men det är ju inte fysiskt jobbigt så det borde inte vara några problem tycker jag (även om groteska tröttheten är tillbaka för tillfället).

Du som inte var den lyckliga vinnaren till sittpuffen – AsIf4476 har en egen adventskalender och bakom dagens lucka finns ett erbjudande om att köpa en sittpuff för 849;:- istället för 1295kr under hela december månad! Om man kan hämta på deras lager är priset 499 istället för 795kr.

IMG_4605-682x1024

Elion har fotbollspuffen sedan urminnes tider ungefär (här är i vår förra lägenhet där jag bodde när jag och M träffades)… Hur bra som helst och så praktisk att bara torka av om den skulle bli skitig.


Kommentarer


  1. Malin 1 december, 2014 on 21:30 Svara

    Ser ut att kunna bli jättefint när det är klart! Skönt att ha ett kök igen kan jag tänka mig 🙂 Kram

  2. D. DeMarkey 1 december, 2014 on 21:35 Svara

    Galet fint du har i hemmet som alltid.

    Förresten nu när jag läste att F alltid ställer upp. Blev väldigt nyfiken på hur han har det nuförtiden? Hur går det för han med sitt liv. Kanske inget DU har lust att sitta och svara på men om du känner för det så vore det kul.

    Ha en bra dag kära du.

    • Evelina 2 december, 2014 on 10:46 Svara

      Tack fina!
      Han har det bra vad jag vet 🙂 Tränar mycket, reser mycket (både jobb och privat) och dejtar en del.
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna