VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

1 December

Måndag morgon och tentavecka.

Det är verkligen en speciell känsla som infaller dagarna innan en tenta, och även om jag känner mig säkrare på innehållet än vad jag gjorde förra gången så kryper ändå nerverna utåt. Kanske att det blir bättre för varje gång? 😉 Det blir ju trots allt ganska många tentor under en utbildning på 3,5 år!

Tänk att december redan är här! Jag kan knappt tro att det har hänt så mycket som det har gjort sen förra december, 2014 går ju mot sitt slut och för mig kommer det alltid vara ett av de mest speciella åren i mitt liv. Att Lillasyster flyttade in i magen i början av sommaren är såklart det jag framför allt syftar på och ”snart” får träffa henne (tiden går ju så fort)! 89 dagar kvar till BF idag.

 

IMG_7819.JPG

IMG_7824.JPG

Frost på bilen idag så premiär för fönsterskrapning och även invigning av årets overall som kommer från Reima!

 


Kommentarer


  1. Inne hos Ina - nygift 1 december, 2014 on 09:50 Svara

    Personligen tycker jag inte att det blir lättare att vara student, trots 4,5 år på högskolan 😉 Har iofs inte skrivit många tentor utan mest gjort uppsatser så det kanske beror på det. Men jag tycker att jag känner mig som en nybörjare inför varje termin med letande av kurslitteratur och sätta sig in i schema osv. Men visst tar jag vissa saker lite lättare, det gör jag 😉

    Kram

    • Evelina 1 december, 2014 on 18:29 Svara

      Ja allt runtomkring känns ju redan lättare, såhär när tredje kursen närmar sig. Men tentanerverna hör nog till verkar det ju som 😉
      Kram!

  2. Har också tentavecka! *wiho*

    Och har också pluggat i 3.5 år men det är alltid en speciellt känsla dagarna innan tentan. Oavsett hur bra det kan gå liksom.

    Lycka till!!

    Kram/Tina

    • Evelina 1 december, 2014 on 18:28 Svara

      Haha jaaha… Bara att vänja sig då! Lycka till du med! Kram

  3. Hanna 1 december, 2014 on 13:03 Svara

    Hoppas att det går bra på tentan!

    • Evelina 1 december, 2014 on 18:28 Svara

      Tack snälla du!

  4. Tilda 1 december, 2014 on 14:53 Svara

    Har studerat snart två år, så har ett antal tentor och bagaget och nerverna försvinner aldrig för mig. Trots att jag inte blivit underkänd på en enda tenta (än..) så tänker jag alltid att den här gången skiter det sig nog.
    Ska villigt erkänna att just den studiepress jag känner under varje tenta ska bli skön att bli av med när jag väl är klar 🙂
    Försöker intala mig själv att om jag inte kände av nerverna och pressen så skulle inte känslan av att klara tentan vara lika skön.
    Lycka till med tentan 🙂

    • Evelina 1 december, 2014 on 18:28 Svara

      Haha då får jag nog lägga ner hoppet om att det känns lättare med tiden… 😉
      Jag känner faktiskt redan nu att en fördel med att jobba är att slippa den där pressen över att prestera som blir kring tentatider men du har säkert rätt i ditt tänk. Dessutom är det väl kanske bra att vara lite orolig, då vet man ju åtminstone att man fortfarande bryr sig och vill göra ett bra jobb!
      Kram och tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna