VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I TID

IMG_7345.JPG

IMG_7340.JPG

Jag idag via en smutsig spegel i källaren på hälsohögskolan! Fick mycket beröm för min klänning (från Mom2Mom) idag, och jag gillar den massor. Blått är en färg jag har fått en förkärlek för helt plötsligt också, bara sådär ;). Svart är som sagt inte riktigt min färg och en mörkare blå känns nog som ett bra alternativ.

Alltså haha… Idag trodde jag (och många andra) att vi började vid 09 men det gjorde vi inte, det var enbart för de som är intresserade av att åka till Tyskland i början av mars. Vilket jag såklart inte är främst för att jag tänker ha fött barn då precis ;). Kändes snopet när jag hade kunnat få sova lite längre i och med en skitnatt men å andra sidan var det väldigt trevlig att sitta och prata med de andra som hade gjort samma misstag. Jag gillar verkligen min klass och känner redan nu hur tråkigt det kommer bli att byta klass efter föräldraledigheten. Men sånt är livet!

Nu blir det lite hemmajobb och sen middag med fästmannen (haha han tycker det låter såå fult att säga det så jag brukar skriva det till honom bara för att retas. Det är ju bara för ett par månader till 😉 )


Kommentarer


  1. Vägen till mamma och pappa 10 november, 2014 on 18:20 Svara

    Det är så roligt att läsa här inne hos dig. Följer dig varje dag och det är så kul att det växer en liten bebis i din mage. Här följt dig sen tidig vår r du först planerade ditt bröllop med f. Du har en fantastisk blogg som ger så mycket! Du är otroligt inspirerande❤ längtar så tills vi får en liten familj. Genomgår nu ivf. Blir förhoppningsvis ruvare av ett embryo nästa vecka. Känns helt galet och fantastiskt. Vi har försökt i 2 år och 3 månader just nu.

    • Evelina 10 november, 2014 on 22:13 Svara

      Tack för att du läser och lämnar spår! Alltså jag håller tummarna sååå hårt för er. Snart är det er tur!!! Håll mig gärna uppdaterad om du vill :). Kramar

  2. Malinsmix 10 november, 2014 on 19:44 Svara

    Hej Evelina! Jag är rätt dålig på att kommentera nowadays, mycket som man liksom inte tar sig tid till som man verkligen borde bli bättre på, just att säga saker som mab tänker på och som säkert kan göra någon annan glad. Jag använder faktiskt ofta dig som inspirationskälla, din blogg är och har sedan länge varit en daglig kick av Energi. På morgonen är det en av de första saker jag gör när jag hoppar på bussen till jobb. Din blogg är en härlig mix av allt jag känner stt jag blir glad av. Och dina härliga budskap som pryder era väggar höjer en upp lite sådär extra när man är lite extra i behov av Energi. Du är en stor inspirationskälla som verkligen lever efter att leva happily ever after. Och vågar gå emot strömmen. Fortsätt med det!! Jag blev tom så inspirerad att jag valde att tatuera in happy på underarmen just för att alla borde skapa sin egna lycka utifrån sig själv. Men vad mycket babbel, men det kanske fick fram ett bra budskap . Fortsätt inspirera!! Ha en bra kväll! Kram

    • Evelina 10 november, 2014 on 22:11 Svara

      Blir alldeles tagen av dina ord, tack snälla för dom!! Många kramar och stay happy 🙂 <3

  3. Hanna 10 november, 2014 on 20:18 Svara

    Väldigt fin klänning. Även om ni inte går i samma klass sen kan ni ju fortsätta hålla kontakten. Det behöver ju inte vara slut bara för att ni inte längre går i samma klass.

    • Evelina 10 november, 2014 on 22:11 Svara

      Jamen så är det ju som tur är 🙂 och jag kommer ju tracka dom för att få köpa deras kurslitteratur haha, när jag går året under! 😉

  4. Nathalia 10 november, 2014 on 23:11 Svara

    Hej ngumman!
    Har fäljd din blogg sen du började planera bröllop med F.
    Det är många år nu jag läst din blogg,så kul att få läsa om allt som händer i ditt liv.
    Mindre trågigt att jag inte får några svar nu för tiden ifrån dig.
    Kram
    N

  5. Annster 11 november, 2014 on 02:01 Svara

    Fin klänning 🙂

  6. Lilla Malin 11 november, 2014 on 10:50 Svara

    Den klänningen är verkligen jättesöt och passar dig väldigt bra 🙂

  7. Bella 11 november, 2014 on 12:47 Svara

    Haha jag gjorde exakt samma sak igår. Orkade KNAPPT dra mig upp från sängen. Kom till skolan 9.15 även fast jag började 10.30. Den känslan var inte rolig… haha!

  8. Vägen till mamma och pappa 11 november, 2014 on 21:44 Svara

    Självklart❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna