VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Syskondagen

IMG_0656

Efter jobbveckor och förkylningsdagar var det såå skönt att få duscha av det mesta tråkiga trista av sjukenergin och klä på sig kläder som piffar upp. Gravidjeansleggings från H&M och topp från ChillNorway som jag blev nyförälskad i ännu en gång när jag insåg att den är rätt lång och därmed fungerar fiint till en liten putmage och gravidbyxor. Jeansjackan är en oldie men ständig favorit!


IMG_4296.JPG

Min fina lillebror gjorde Elion till väärldens lyckligaste ungefär när han köpte en spidermandräkt till honom på H&M! Det har nog inte gått knappt en enda minut sen då (ca 13) som han inte har pratat om dräkten eller hur man är Spiderman haha. Han blev även otroligt poppis på leklandet där vi satt en stund på slutet, de andra barnen tyckte ju det var såå kul att spiderman var med och lekte och även vuxna blev charmade av den lilla spindelmannen med stans busigaste leende.

 

 

 

IMG_4298.JPG

Eftersom jag rensade bort en stooor påse med kläder igår köpte jag med gott samvete gravidvänliga plagg på H&M. Två blusar som kommer bli kanonsnygga under en mysig kofta eller kavaj, och två oversizetröjor. ÄNTLIGEN äger jag något senapsgult igen, jag är en av få som verkligen älskar den färgen ;)…

 

 

IMG_4310.JPG

Jag och Becca med två spexare i ett provrum på JC… 😉


ÅH så MYS det var med en eftermiddag med småsyskonen. Jag blir alltid lika stolt och glad över att de trots allt vi varit med om lyckats behålla ödmjukheten och godheten och liksom är de snällaste och roligaste tonåringarna som finns.

Sen kramades vi hejdå, åkte hemåt, mötte upp Mange, hämtade sushi (mitt måsteha idag) och pizza och nu är det alldeles strax sovdags för den lillE som varit så trött så trött idag… Han har väl sovit sådär hela veckan, uppe väldigt tidigt som vanligt så idag var han riktigt gnällig när vi åkte mot köpcentret men han överraskade med att vara pigg och glad precis hela tiden. Även om jag trodde att han skulle tröttna på att gå i affärer ;). Kan ju vara så att spidermandräkten hjälpte till en hel del…. TACK finaste Adam! Och tack till både Adam och Becca för välbehövligt syskonmys! <3


Kommentarer


  1. Vilken härlig dag ni haft och du är jättefin.

  2. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 16 augusti, 2014 on 21:36 Svara

    sötaste finaste syskon! hoppas ni hade en fin dag idag.

  3. Härligt! 🙂
    Världens sötaste/busigaste Spiderman 😉

  4. Martina 17 augusti, 2014 on 07:46 Svara

    I min garderob bor det två senapsgula tröjor (nästan tre)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna