VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Godmorgon lördag!

Happy Weekend_1

HELGEN är här och för min del startade den med sjukdom. Jag klarade inte av jobbet igår och soffan var min vän mer än vanligt. Världens förkylning och det ordinarie gravidmåendet knockade mig totalt. Inatt sov jag något bättre tack vare nässpray, och killarna lät mig sova ut så nu känns det bättre som tur är.

Som M sa innan vi somnade igår, det är inte ofta man längtar efter att helgen ska ta slut men det gör vi nu. Imorgon väntar visning och på måndag är det en ännu mer efterlängtad händelse – ultraljud. Sen ska jag till högskolan första gången och vi får veta hur det går med huset. Så ja, nästa vecka vill vi ha snabbt :).

Nu ska jag och Elion strax iväg och träffa min lillebror och lillasyster men vi får se hur länge vi klarar gå i affärer… Elion med sin fyraårsenergi är kanske inte bäst lämpad för klädbutiker och jag med min enorma trötthet. M ska ut till stugan med sin bror och fixa. Snart dags att börja fokusera mer på renovering här hemma och det ser såklart jag fram emot mycket mer, eftersom det är här vi bor och lever ;).

PUSS & ha finaste dagen!


Kommentarer


  1. Lina 16 augusti, 2014 on 10:36 Svara

    Vilken vecka är du i nu ? Ha en fin helg

    • Evelina 16 augusti, 2014 on 19:28 Svara

      Jag är i vecka 12-13 🙂 tack detsamma!

  2. Hoppas du kryar på dig fort!

    Ha en mysig dag med syskonen 🙂

    • Evelina 16 augusti, 2014 on 19:31 Svara

      Tack sötis!! Kram!

  3. Tvåbarnsmamma 16 augusti, 2014 on 11:47 Svara

    Spännande med ultraljudet! Jag lyssnade på dig, och gjorde ett ultraljud i början av veckan. Än så länge såg allt bra ut med vår lilla! Med de stora barnen (fyra och sex år) gjorde jag inga ultraljud förrän rul, så det är spännande att redan ha sett den lilla (i vecka 9+0 i tisdags)och faktiskt veta att det (åtminstone i dagsläget) finns någon där på riktigt.

  4. Tilda 16 augusti, 2014 on 11:51 Svara

    Skulle också haft första ultraljudet på måndag men åker till Finland i dag så fick skjuta upp det en vecka och har det först nästa måndag (25/8). Dålig tajming helt enkelt men ska bli skönt med semester, hoppas man lyckas koppla bort längtar efter ultraljudet bara.
    Lycka till på ultraljudet och hoppas allt ser bra ut. Kram

    • Evelina 16 augusti, 2014 on 19:31 Svara

      Haha jaa förstår, jag ville inte skjuta upp även om det krockar med registreringen på högskolan ;)… Tack detsamma och hoppas tiden går snabbt för dig fram till ert ul!! Kram

  5. Inne hos Ina - bröllop i september 16 augusti, 2014 on 14:12 Svara

    Vi ska på husvisning på måndag, så på sätt och vis längtar jag också tills helgen är över 🙂
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna