VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LeDig ToRsDaG!

Godmorgon torsdag! Vi har sovit rätt få timmar inatt också men vi är glada i alla fall :). Idag väntar nämligen playdate med Karin och Ellie! Vi bor nästan grannar men vi ska åka till leklandet idag, på barnens begäran. M gick hemifrån vid strax efter 06 som vanligt, väldigt glad över att det är näst sista arbetsdagen innan han går på fem veckors semester! Jag jobbar en del men har i alla fall två veckor som jag inte har fått några tider på så vi får lite semester tillsammans också. Har ni några semesterplaner? Redan semester kanske? Vi har inga förrutom kolmården men det hade varit kul att komma iväg på ytterligare nån liten tripp. Känner för lite äventyr! Ingen aning om vad bara och jag har en sambo som visst inte vill planera så långt i förväg haha…

Och vet ni… Om en vecka kommer besked om högskolan! Det känns pirrigt i magen och jag är nyfiken på mina känslor om jag får ett besked om att jag blir antagen. Känns som att liksom är då jag kommer känna om det är rätt på riktigt ;). Då vet jag vad jag kommer göra de närmsta åren.

 

IMG_1401

Ett litet äventyr med min stora älskling för några veckor sen… Tänk vad mycket som har ändrats sen dess!


Kommentarer


  1. Helena 3 juli, 2014 on 10:03 Svara

    Ibland kan det vara skönt att ta dagen som den kommer också… utan planer. Fast det kanske är svårt om man är lite rastlös.

  2. Ida 3 juli, 2014 on 10:39 Svara

    Jag börjar min semester på måndag, jobbar in i det sista och går av söndag 20.30! Men sen är det 6 veckors ledighet 🙂 vi åker mot Astrid Lindgrens värld på måndag, Nyköping o Söderköping står också på destinationslistan. Hur det blir i själva verket får vi se. Vi kopplar på husvagnen o kör dit vinden bär oss, inte mkt planerande här alltså! Båstad en vecka lite längre fram finns också som lite plan. Geocaching kanske kan va något? Skattjakt i verkligheten kanske Elion skulle gilla. Vi åkte runt mkt innan barnen o har tänkt testa nu igen när dom blivit större och kan va med o leta. Vi har sett många fina/häftiga platser tack vare det! Ha en fin dag!

  3. Anonym 3 juli, 2014 on 11:07 Svara

    Ligger på stranden på Rhodos just nu 🙂

    • Evelina 3 juli, 2014 on 15:36 Svara

      Men ååååhhh vad härligt!!!

  4. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 3 juli, 2014 on 11:42 Svara

    åååå håller tummarna för dig!!! Fasen vad spännande, det betyder att även jag kanske får mitt svar på om jag kommer in eller inte… visste inte att det var denna vecka!

    Lycka till !

    • Evelina 3 juli, 2014 on 15:36 Svara

      Tack tack! Håller tummarna för dig med, stenhårt!
      Kram

  5. Cissi 3 juli, 2014 on 13:54 Svara

    Lycka till nu med antagningen 🙂 Så spännande. Undrar även om du kan tipsa om någon bra frisör i staden? Akut behov av klipp och sling 🙂 Kramar

    • Evelina 3 juli, 2014 on 15:35 Svara

      Tack söta 🙂
      Jag klipper mig på salong fåfäng på öster, hos Heléne eftersom min vanliga frisör är mammaledig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna