VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TACK!

IMG_0077

IMG_0079

Haha min son ville föreviga smultronen som han och M plockat ute i stugan igår och tagit med hem så jag kunde få smaka… Det var visst viktigt att jag var med på bilden också och hur skulle jag kunna säga nej efter alla år han har fått ”order” om att stå framför kameran haha. Igår lekte de medan jag jobbade och det känns så bra i hjärtat att det funkar så fint! Att jag kan få jobba även om F är utomlands eller har andra viktiga saker.

Tusen miljoner tack för alla gratulationer! Jag svävar på moln och är så otroligt tacksam för att jag och M har det vi har. Den där fina ringen på mitt finger är en fin påminnelse om hur stark vår kärlek är och att det är honom jag vill dela min framtid och mitt liv med. Inte för att jag inte vet det utan ringen, det går typ inte en sekund utan att jag är tacksam över vår kärlek, men nu har vi liksom lovat för hela världen att vi ska gifta oss och att vi vill vara varandras för alltid. Lite kul att ni tipsar om att vi borde gifta oss i New York för det var precis vad M sa när vi låg i sängen och pratade nån kväll förra veckan. Men jag vet inte. Vill nog hellre gifta mig i Sverige och sen kanske åka utomlands direkt efter? Vi får se! Det blir bra hursom :)…

MORGONKRAM

/en lite piggare mamma som fick somna om en stund idag på morgonen


Kommentarer


  1. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 30 juni, 2014 on 10:53 Svara

    Åh vad mysigt att gifta sig och sen åka direkt efter. Gifter ni er kyrkligt eller borgerligt tror du? Det känns som att du är en kyrkbröllops tjej. 🙂 Vackra du i din vackra klänning och finaste E med på bröllopet, vilken stor grej!! Sen kan ni bara åka direkt efter. =)

    Helt underbart vilket pirr man får.
    Ha en bra måndag finaste.

  2. EMELIECATRINE 30 juni, 2014 on 11:08 Svara

    ÅH, STORT STORT STORT GRATTIS EVELINA! Så otroligt mysigt och häftigt! Har ju följt dig sedan du var gravid med E, känns jättekul att få följa er i framtiden. Så länge du bloggar =) Kram!

  3. Inne hos Ina 30 juni, 2014 on 12:15 Svara

    Grattis, vad kul! Jag har ju följt dig sen hösten 2008,så du känns verkligen som en kompis. Vi ska gifta oss i september 🙂 Det pirrar i magen när jag tänker på det. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna