VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fixardag

Haha heeej efter världens längsta natt! Igår gick vi och la oss strax innan 22, vilket egentligen alltså är innan 21 enligt vintertid. Och hela semestern uppe i Branäs somnade vi kring 22-23, vi har verkligen vilat upp oss och bara njutit. Men konstigt att man kan bli så trött av semester!? 😉 Vaknade strax efter 08 idag, eller ja pussade ju hejdå till M vid 06 också men annars har jag alltså legat i sängen vääldigt många timmar inatt.

Idag skiner solen och jag håller på att fixa här hemma. Blir en riktig fixardag för att komma ifatt! Skönt att få undan alla resrester som till exempel tvätten. Jag är den som packar upp samma sekund som jag kommer hem efter en resa, tycker det är så skönt att göra det på en gång.

 

IMG_9104

I brevlådan igår låg Elions nya vårjacka från didriksson/babyshop, detta måste vara den härligaste färgen som finns? Orangerosa i en mjuk kombination som är god att titta på. Ja faktiskt så är den det haha… Han kommer älska den, mr starka färger! Det är samma modell som den gröna didrikssonjackan han har men i en storlek större, tycker detta är den bästa jackan han har haft eftersom den är så användbar och går att ha i stort sett året runt (med fleece under vintertid förstås) och just didrikssons ytterkläder är favoriter. Beställde även regnkläder i samma märke i andra härliga färger :).

 

IMG_9107

Äntligen vet vi vem som lämnade paketet på dörren! Det var Ms bror med flickvän 🙂 Så gulligt!!

 

Nu väntar en promenad i solskenet. Idag väntar även frisörtid och bodypump.

KRAM!


Kommentarer


  1. Kim 31 mars, 2014 on 11:53 Svara

    Åh vilken fin skylt! Vet du vart den är köpt?

  2. alexandra 31 mars, 2014 on 15:06 Svara

    Kim: MIO

  3. Nana 31 mars, 2014 on 16:46 Svara

    Åh så gulligt gjort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna