VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Branäs levererar!

20140328-120533.jpg

Vi har haft en helt fantastisk förmiddag i småbackarna, alldeles lagom tycker mamman ;)… M har gjort några avstickare men vi har mest tränat med Elion tillsammans och han lär sig jättesnabbt! Enda svåra var när han åkte knappliften själv en gång och fastnade i den, usch. Men det gick ju bra tack vare nödstopp!

Nu blir det lunchbuffe innan mer äventyr. My god vilket underbart väder vi har!! Vi fick ta av oss jackor och vantar, stackars Elion var jättevarm i sin overall och hjälm så vi skulle packat med tunnare överdragsbyxor bara. Men annars – Branäs levererar till max!


Kommentarer


  1. Maria 28 mars, 2014 on 14:02 Svara

    Hej! Grattis till framtidsplanerna! Började oxå plugga sent och det var ju en stor fördel att inte vara 22 när det var dags att söka jobb ( fick alla jag sökte:)) en liten fråga bara: är du sponsrad av Branäs? Du skriver mkt bra om stället så kan vara bra att veta för oss som läser:)
    Maria

  2. Hanna 28 mars, 2014 on 18:08 Svara

    Åh så härligt!

  3. petra 28 mars, 2014 on 20:03 Svara

    Jag tycker ranäs väldigt barnvänligt vi var där under sortlovet o är kanonnöjda,perekt barnuffé ,och trevlig personla i barnbackarna.ha en fortsatt mysig helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna