VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Everything happens for a reason

I believe everything happens for a reason. People change so you can learn to let them go. Things go wrong so that you can appreciate them when they are right. Sometimes good things fall apart so that better things can fall together.

Detta är nog mitt favoritcitat ever. Jag tror verkligen att allt sker av en orsak. Allt jobbigt jag har varit med om har i slutändan lett till att det har blivit bättre. En väg leder till en annan och det är OMÖJLIGT att veta i förväg var den leder. Men detta, att allt sker av en orsak hjälpte mig genom hela min uppväxt i stort sett. Och det hjälper mig nu också. Allt som har skett har lett mig till där jag är idag, och det är ju precis där jag vill vara. Allt bra, allt dåligt tillsammans blir NU. Du måste gilla ditt eget nu, för det är ju där du ska trivas och må bra!


large

Idag har jag gjort nånting som känns som att hoppa fritt fall från 10 000 meters höjd! Vi får se om det hoppet leder till något. Jag låter livet leda vägen just nu för jag vet ju innerst inne att man inte kan planera framtiden sådär jättespecifikt. Drömmar får delvis leda vägen nu, och så får vi se om tiden är rätt!



Nu efter jobbet har jag varit på utvecklingssamtal för Elion (åh vilken FIN liten kille vi har!), ätit snabb middag och nu ska vi ut på äventyr… Titta på en kista som i så fall ska få vara soffbord!


Kommentarer


  1. Magdalena 17 mars, 2014 on 19:54 Svara

    Fick reda på idag att jag är gravid oplanerat med mitt första barn. Jag är i total chock! Men detta citatet ger mig lite att tänka på..,Jag är såå splittrad och rädd.

  2. Sandra 18 mars, 2014 on 09:16 Svara

    Slutat med preventivmedel? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna