VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

World in front of me

Vilken nystartskänsla jag har idag då! Jag är jättenyfiken på vad som händer härnäst och oavsett vad det blir ser jag fram emot att få mer erfarenhet, kanske testa något nytt, utvecklas, leva! För oavsett vad jag kommer göra gör jag det med de mest fantastiska människorna omkring mig. M och F till exempel. De är mina två största stöttepelare och jag blir imponerad över hur de så lätt kan få mina tankar på rätt håll bara genom att säga några få ord. När jag och M låg i soffan och kollade Dexter igår kväll började jag få lite oroskänslor i magen igen (de kom och gick hela tiden igår såklart). Då håller han lite hårdare om mig frågar om jag funderar och när jag säger mmm säger han bara ”det behöver du inte”. Han visste direkt och fick in mig tillbaka på rätt spår. Jag har sån TUR som har så mycket stöd omkring, överallt och oavsett. Och, ett jobb är ju ”bara” ett jobb. Det finns fler. Kanske inne i stan till och med? Ja nog kommer det lösa sig på ett eller annat sätt det här.

 

 

20140307-082839.jpg

Det händer grejer med mitt hår!! Lovely! Lika lovely som blusen från Mom2Mom!

 

20140307-082850.jpg

Let’s do it, okej? BE HAPPY!!!

 

 

20140307-082902.jpg
Jag åkte med ett leende mot jobbet idag! Nästan lika oväntat som beskedet igår haha… Och så fint bemötande jag fick på kontoret sen.

Tänk att det snart är för varmt för min tunna dunjacka från ChillNorway. Jackan är fantastisk men jag hänger mer än gärna undan den för våren! För er som vill ha en likadan kan man fynda den till exempel här!

STOR KRAM


Kommentarer


  1. Linn 7 mars, 2014 on 09:33 Svara

    Du är helt fantastisk som tänker så positivt och vägrar låta dig nedslås. En sann förebild! Jag håller tummarna för att allt löser sig på allra bästa sätt, det är jag säker på att det gör. Ha en fin dag och en alldeles fantastisk helg! Stor kram

  2. Helena 7 mars, 2014 on 09:47 Svara

    Jag önskar jag kunde vara lika positiv. Men efter 5 års arbetslöshet så är det svårt.

  3. maria 7 mars, 2014 on 10:06 Svara

    Jag får nästan tårar i ögonen när du beskriver hur någon redan vet vad du tänker och sätter stopp för grubblerierna. Känner alltför väl igen det, visst är det en fantastisk känsla! 🙂
    Förstår att det kanske känns lite annorlunda på jobbet, men det blev ju inte avslut pga. att någon är missnöjd med ditt arbete. Tror nog att de gärna skulle behålla dig! 🙂
    Kram på dig och ha en riktigt fin fredag! Snart helg ju! 🙂

  4. Therese 7 mars, 2014 on 10:49 Svara

    Föresten, Lager 157 öppnar ju snart i jkpg. Kanske skulle söka dit? 🙂

  5. Hanna 7 mars, 2014 on 10:57 Svara

    Blir så glad av att läsa att du ändå lyckas vara så positiv. Härligt att höra hur fin M är mot dig/er. Och tycker även att det är så roligt att du och F fortfarande håller ihop så bra.

    Fredags-KRAM

  6. Lisa 7 mars, 2014 on 12:23 Svara

    Härlig inställning till livet finE! Det blir ju faktiskt vad man gör det till 🙂 Puss och kram

  7. Lena - Mamma till Ian & Adrian 7 mars, 2014 on 12:56 Svara

    Tråkigt att bli uppsagd, men du kommer finna något snart igen! Du har rätt inställning ialla fall..det är verkligen en spark vidare och man ska inte grubbla över det som har hänt.

    Hoppas du får en bra helg trots allt som har hänt! Kram

  8. Jennifer 7 mars, 2014 on 16:03 Svara

    Din inställning och din inspiration är fantastisk! Jag är verkligen glad för din skull att du har så många underbara personer runt omkring dig 🙂 Nya dörrar kommer öppnas för dig och leda dig in på nya spännande vägar ska du se! Önskar dig massa lycka till!
    Många kramar till dig <3

  9. amanda 7 mars, 2014 on 20:09 Svara

    Vilken härlig man du har i ditt liv!

  10. Melissa 12 mars, 2014 on 10:59 Svara

    Hej Evelina!
    Läser din blogg till och från och har så gjort i flera år. Kommenterat någon gång, tror jag. Nu vill jag säga några ord igen. 🙂 I all välmening och för att förhoppningsvis kunna vara en liten hjälp på vägen!

    Du skriver ofta om dina känslor i bloggen, att du känner mycket, intensivt, ibland kanske FÖR mycket – och du har även funderat på om det är hälsosamt… Jag tror att det är det, hälsosamt i allra högsta grad. Vad är mer vägledande för oss i livet än just våra känslor? På sista tiden har jag börjat läsa om högkänslighet, ett personlighetsdrag som tydligen finns hos ca 20 % av befolkningen. Jag har inte full koll på alla dina inlägg, så jag vet inte om du eller någon annan redan skrivit något om detta, ursäkta upprepningen i så fall. Mitt tips är att köpa någon bok, finns flera att finna i närmsta bokhandel eller på nätet, och läsa lite om du har tid. För mig blev detta världsomvälvande, jag har fått så många insikter om både mig själv och mina tre barn i förskoleålder. Ibland har insikterna fullständigt ryckt undan fundamentet jag trodde mig stå på, men så snart chocken lagt sig och reflektionerna fått landa, har insikterna blivit mitt bästa stöd i vardagen. Jag tänkte att det kanske kunde vara en hjälp, även för dig, och andra intresserade. 🙂

    Tips: ”Den högkänsliga människan – konsten att må bra i en överväldigande värld” av Elaine N. Aron.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna