VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag ligger gömd under löven, jag ligger gömd under snön

20140306-083008.jpg

Hallååå filter! Haha idag känner jag mig mer grå än vanligt så det behövdes. Önskar att jag kunde sminka mig sådär mycket runt ögonen själv. Har min enkla make och så lite mer mascara vissa tillfällen typ ;). Idag hade jag velat ha riktigt sotiga ögon!

Effektiva torsdagsmorgonen då! Upp tidigt, duscha, dammsuga, skura och dona. Är nog mer effektiv på morgonen överlag bara jag tar mig upp, gillar att göra bort och sen kunna slappa på kvällarna. Därför jag tränar bäst direkt efter jobbet och inte hem och slappnar av. Skönt med en ren lägenhet inför helgen! Hann dock inte äta frukost märkte jag plötsligt så tog med mig keso till jobbet. Vi får frukost varje dag men jag brukar äta hemma ändå oftast.


20140306-083447.jpg
Maten igår var ljuvlig! Dexter var bra! Sen somnade jag på helt fel sida, drömde om långt hår och funderar nu på att kanske använda löshåret på lördag för det. Djupa funderingar och ytliga tankar i mitt huvud, läget ungefär som vanligt alltså ;). Undrar dock om det är hälsosamt att tänka och känna så mycket som jag gör?! Fast ja, hellre det än att inte göra det, men jag måste nog bli bättre på att prata också, inte bara tänka ;).

KRAM


Kommentarer


  1. Lisa 6 mars, 2014 on 10:42 Svara

    Du är inte grå!
    Och jag är också sjukt effektiv på morgonen, uppe tidigt är min melodi 😉 Ett måste är att ha det städat inför helg annars tänker jag på det o kan inte alla slappna av.
    Tänka o känna gör jag alldeles för mycket stundtals, om man nu kan det? Viktigt är nog att prata om det också så att det inte lagras o bara växer i en hög. Puss på dig fining

  2. Astrid 6 mars, 2014 on 20:10 Svara

    Du er Ikke grå, du er noe av det Nydeligste jeg har sett etter min datter selvfølgelig. Men du virker som et utrolig fint menneske og mamma i tillegg. og slike mødre som jeg blir jo nesten ”glad i deg uten å kjenne deg” God bedring i allefall fra Oslo (mamma og mormor)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna