VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej i kvällen!

Oj. Har lite av skrivkramp just nu tror jag. Inte van vid den känslan riktigt ;)… Idag har i alla fall varit seg mest på grund av en hel del smärta och det var underbart att få sluta jobbet. Hämta Elion och hem och mysa. Vi har för ovanlighetens skull myst bara vi två, M har jouren ikväll och är faktiskt fortfarande kvar. Fast max till 22. Tvättmaskinen har gått varm och vi har rensat kläder i skänkahög och upptillvindenhög. Bäddat rent. Som det är nu finns det lite för lite förvaring för att kunna ha alla jackor i lägenheten men det är ju faktiskt inte värre än så här. Och jag skulle ju kunna rensa ännu mer men orkar inte. Tar det i omgångar istället!

Hoppas, hoppas att pojkvän kommer hem i tid för att se i alla fall ett avsnitt Dexter. Vaddå beroende haha… Jag är en sån som inte alls mår dåligt av att veta vad som händer sen så innan googlade jag faktiskt lite på Dexter. Känns liksom som jag kan njuta lite mer av avsnitten nu, istället för att stressa upp mig och vara ivrig över att inte veta alls. Som sagt, nyfiken är jag JA ;).


Dexter


/Flickvän som lovat att inte kolla på något avsnitt själv ikväll


Kommentarer


  1. Hanna, mamma till Elliot 4 mars, 2014 on 21:05 Svara

    Jag brukar alltid googla Bigest Loser vinnren när jag börjar kolla på en ny säsong 😉 Samma sak om jag råkar hamna framför Bachelor/Bachlorette…
    hahaha 😀

    • Evelina 4 mars, 2014 on 21:11 Svara

      Hahah! Låter helt klart som nåt jag skulle kunna göra 😉

  2. Cassandra 4 mars, 2014 on 21:07 Svara

    Jag är avundsjuk på att du har så mycket Dexter kvar att se!!! sista avsitter var jag helt tom och kan fortfarande tänka tillbaka och näsan bli ledsen att det inte finns något mer haha!

    • Evelina 4 mars, 2014 on 21:10 Svara

      Hihi 🙂

  3. alexandra 4 mars, 2014 on 21:14 Svara

    Tänkt på att elion är lik Dexter på denna bild=p

    • Evelina 5 mars, 2014 on 14:42 Svara

      Haha faktiskt så är det nog lite Elions ögon och leende 🙂

  4. Annie 4 mars, 2014 on 22:18 Svara

    Jag och min man tittar också på Dexter just nu, slutet på säsong 3 🙂

  5. Linnéa 5 mars, 2014 on 02:04 Svara

    Haha, läskigt, men jag ser också Elion i den bilden. Kanske är tänkt att Dexter ska se barnsligt busig ut? Och oskyldig, förstås. 😉

    Jag tycker det är jättesvårt att fastna för serier, även om jag älskar serie-marathons, oftast börjar min kille titta på nya serier och lägenheten är inte större än att jag hör TVn i bakgrunden. När jag börjar fatta vad de handlar om och få känslan för karaktärerna kan jag med att börja följa dem (ibland, om karaktärerna och dynamiken mellan dem är intressant nog).

    • Evelina 5 mars, 2014 on 08:48 Svara

      Hihi att Elion får gärna vara lik Dexter i utseendet ;)…

  6. michan 10 mars, 2014 on 14:32 Svara

    Jag är också ledsen och tom som Cassandra säger, tråkigt slut och inget hopp om att det ska komma fler säsonger 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna