VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Be kind, smile often, be thankful always and love.

Hej mina hjärtan ♥

Hoppas att ni har vaknat glada idag? Det har jag. Gladare i alla fall! Igår kollade vi Dexter som vi gjort varje kväll sen i söndags nu… Så bra!! Sen en halvcrappy natt men jag känner mig piggare än på länge ändå. Gott. Vi ska strax bege oss mot förskola och jobb men jag längtar redan efter att komma hem sen. Det är liksom bara där jag vill vara just nu, med min lilla familj. Tur att det ”snart” är helg igen :).

Köpte förresten en ny kamera igår! Det blev denna fast i silver. Är lite nervös för att jag inte kommer vara nöjd med kvaliteten eftersom jag är van vid systemkamerabilder men samtidigt behöver vi verkligen en mindre kamera som kan tas fram istället för iphones i farten. Håller tummarna för att det blir grymma bilder så att lillkameran kan följa med på resor etc.


large

Viktigaste ingredienserna i livet!


IMG_8959

Nu har vi flyttat ALLA möbler! Sista vändan tog vi i måndags när vi plockade med vitrinskåpet på flaket. Underbart skönt att bara ha några småsaker kvar (typ mina skor). Betalade sista hyran för lägenheten igår så nästa månad är den Fredriks. Ska bli skönt att slippa betala för ett boende vi inte ens bor i ;). Börjar bli lite sugen på att måla nya pinnstolarna nu, de kommer bli så fiiina i vitt!

Stor kram


Kommentarer


  1. Josefine 26 februari, 2014 on 08:59 Svara

    JA de kommer bli suuuperfina!

    Så mysigt att lillE får bo kvar i samma lägenhet. Tror ni två lätt vinner priset som bästaskilsmässoföräldrarnaever <3 PUSS

  2. Lisa 26 februari, 2014 on 10:20 Svara

    Snart är du hemma med familjen igen! Och vad fint det kommer att bli med stolarna sweetpea. Mwah!

  3. Emma 26 februari, 2014 on 14:09 Svara

    Härligt med en ny liten kamera som man lätt kan packa ner men som ändå är bättre kvalité än mobilkameran. Bilder betyder mycket och då vill man ha bra kvalité.

    Ha en superbra tisdag!

  4. Tezz 26 februari, 2014 on 20:06 Svara

    Kan verkligen tipsa om Biltemas hobby spayfärg istället för måla, vi har sprayat ramar med den och ett par vänner har lackat om en gammal stokke. Superfint och lättare att ”bättra på” om man skulle få nån skada 🙂 men ni kanske är ute efter den målade lite chaby chica ytan?

  5. Sofie 26 februari, 2014 on 21:52 Svara

    Jaså, tar Fredrik den lägenheten 😛 Ska han flytta från fina radhuset?

    • Evelina 28 februari, 2014 on 09:29 Svara

      Ja det såldes för några veckor sen 🙂

  6. Cicci Hansen 27 februari, 2014 on 01:19 Svara

    Allt du skriver om hur ni föräldrar/respektive gör och är och funkar kring Elion värmer så att läsa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna