VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOL

20140225-125744.jpg

Att man kan sakna solsken så mycket!? Idag tog jag en extra lång lunchprommis, känns som att det är lika bra att passa på. Men nu är våren nära, såg små små knoppar på träd och buskar. Åh, jag älskar den där dagen varje vår som man liksom vaknar till och inser att ALLT har blivit grönt!

En fundering. Vi ska ju till Branäs om en månad men redan nu är det blött i backarna och nästan ingen snö. Nån som varit där under sen vinter/tidig vår och haft väääldigt lite snö?


Kommentarer


  1. Sara 25 februari, 2014 on 13:27 Svara

    Mysiga Taberg, du går inte långt ifrån där jag bor 🙂

  2. Lena - Mamma till Ian & Adrian 25 februari, 2014 on 15:47 Svara

    Att jag alltid missar dig när du är ute och går. Denna gången precis vid mig 🙂

    Kram

  3. Nadja 25 februari, 2014 on 18:49 Svara

    Så mysigt väder.. tråkigt bara att man är inlåst med magsjuk dotter och inte kan njuta 🙁

  4. Therese 25 februari, 2014 on 22:04 Svara

    Nästan ingen snö? Hur mkt som helst skulle jag säga 🙂 Familjen har stuga där uppe och så mkt snö som det är i år har vi aldrig sett. Det går knappt ta reda på allt. Hur det ser ut om en månad vågar jag inte svara på, säkert har en hel del försvunnit tills dess och jag vet inte hur mkt de sprutar sista veckorna på säsongen. De brukar ju inte ha alla backar öppna heller. Synd ni inte åker nu, vädret där uppe är verkligen perfekt!

  5. Emelie 26 februari, 2014 on 20:15 Svara

    Hej fina Evelina!
    Har läst din blogg sedan du var gravid 🙂
    Vi var i Branäs över nyår, och det var inte alls mycket snö. Det kom lite lagom till vi skulle åka hem. Men får hoppas att ni får snö i alla fall. 🙂
    Vill oxå säga att du är oerhört stark. Har själv varit i nästan samma situation med mina egna föräldrar, slutade med att jag polisanmälde dom och dom kommer aldrig någonsin få träffa våran dotter.

    Kram till dig fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna