VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ge mig energiiii

20140224-132306.jpg

Ja idag har varit lite av en enda lång uppförsbacke skulle jag vilja påstå. Tvingade mig till jobbet, tvingade mig att vara trevlig mot alla kunder och kollegor, tvingade mig ut på lunchpromenad (mest för att det är soool idag!!) och tvingade mig att handla frukt till jobbet. Kunde inte låta bli jordgubbarna och blåbären, kändes passande med vardagslyx just idag! Och privat köpte jag även tulpaner, balsam (gillar att köpa nya balsam och inpackningar haha) och några godisbitar. Äter inte godis på veckorna annars men idag var det banne mig ett måste. Sen skrev F att Elion hade frågat om det är jag som kommer och hämtar honom idag och när han sa att det är det hade Elion sagt jaaa mamma!!! Det var väl ungefär just det som gav mig energi till resten av dagen. Elion gör verkligen så att mitt hjärta svämmar över av kärlek och utan honom vet jag att jag inte hade klarat det här lika bra. Han gör mig liksom dessutom ännu säkrare på att allt som hänt är så fel, fel, FEL. Man ska inte göra annat än ge kärlek och pepp till sina barn, gör man inte det eller som i det här fallet rentav tvärtom är det något mycket märkligt. Finns inte i min värld att jag medvetet skulle göra så att Elion blev så sårad att han inte ville ha mig i sitt liv, då skulle en del av mig dö av sorg. Hans foto vid mitt fönster har värmt extra mycket idag, precis som solen som sken in rakt i ögonen på mig vid skrivbordet hela eftermiddagen men det var bara skönt. Solstrålar är SÅ efterlängtat. Köpte i alla fall D-vitamin på burk igår och så hoppas vi att det gör susen på en del av tröttheten i alla fall :).

Hoppas att ni har fått en fin start på veckan? Önskar att jag kunde vara lite gladare, är less på mig själv just nu. Längtar tills lite tid har gått och jag kan vara mitt vanliga glada jag igen, sådär liksom jämt och ärligt. Lycklig är jag, men sorgsen just nu.


Kommentarer


  1. Elin 24 februari, 2014 on 16:53 Svara

    Skickar en stoor kram! Hoppas det känns lite bättre ikväll iaf, när du är hemma med familjen <3

  2. Lisa 24 februari, 2014 on 19:07 Svara

    Stor kram gumman! Det kan bara bli bättre. Det är viktigt att tillåta dig att känna allting. Snart sköljer det ner glädje igen och en dag, en vacker dag kommer detta vara ett minne blott. HJÄRTA

  3. Agneta 24 februari, 2014 on 19:29 Svara

    Kramar till dig! Vilken tur att E har just dig som mamma, å vilken tur att du har just honom! Min gosse, som ju är mkt kramig å kärleksfull, sa på mrg när vi mös -”mamma, är det här det bästa du vet?” Jooo, tyckte jag. Frågade om han tyckte det. -”Säleken (kärleken) är det bästa, tycker jag”. Mammahjärtat dog av lycka.

  4. maria 24 februari, 2014 on 19:34 Svara

    Fina du! Skickar en massa energi och en stor kram!!

  5. Nadja - sweetladysoul.se 24 februari, 2014 on 19:43 Svara

    stor kram gumman, en dag vaknar du upp och du känner att du är påväg mot en gladare version av dig. kram

  6. Sarah 24 februari, 2014 on 22:29 Svara

    Men vi tycker du är ”bäst”. Solsken till dig. Du förgyller vår dag iallafall <3

  7. Sarah 24 februari, 2014 on 22:32 Svara

    Har läst din blogg sen du blev gravid och sen dess dagligen! Du förgyller min dag 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna