VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

‘Cause I spend every hour Just going through the motions I can’t even get the emotions to come out Dry as a bone but I just wanna shout

20140220-084634.jpg¨

Dagen startade med hallon/blåbärsmoothie! Känner att jag behöver mer bär men även SOOOL!!

Morgonen höll faktiskt på att starta redan vid 04.40… LillE traskade in till oss och sa att han inte ville sova mer men jag fick honom att lägga sig brevid mig och sen sov vi vidare till halv 7. Eller ja, han sover rätt vilt tydligen för jag knockades av hans armar och ben stup i kvarten haha… Sen åt vi frukost tillsammans allihop innan vi åkte mot andra sidan stan. Hann hämta paket (nya hissgardiner till vardagsrummet) och lite grejer i gamla lägenheten innan förskola och jobb. Effektiv morgon! M lämnade vi hemma förstås, men nu verkar det som att det går på rätt håll åtminstone och igår fick jag honom att ta en tablett i alla fall och det hjälpte. Fy sjuttom att ha så ont i ryggen att man blir sängliggandes! Har ju själv haft både ryggskott och foglossning i mina dagar och just ryggen är ju inte kul om den vägrar samarbeta.

Igår kväll efter middag, kvällsmys och nattning. traskade jag över till Karro en timme eller så. Var mysigt att få krama och prata lite. Lovely att bo nära!

Ha en fin dag raringar!

KRAM


Kommentarer


  1. DeMarkey - LiveYourDreams! 20 februari, 2014 on 10:43 Svara

    Helt underbart att få bo nära en bästa vän!
    Hoppas du får en fin dag fina fina du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna