VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Evelinadagen

Tack ni söta som gratulerat mig på min namnsdag! Kan väl erkänna att jag inte riktigt förstår grejen med namnsdag, men det är ju aldrig fel med dagar att fira och uppmärksamma någon man bryr sig om lite extra.

När jag kom hem efter jobb så stökade vi lite här hemma innan han skjutsade mig till träning (30 minuters bodypump, vilket effektivpass!) och sen möttes vi upp igen efter Ms frisörtid och åkte hemåt.

NU känns det äntligen lite bättre. Varit ett par tuffa dagar och det förmodligen kommer väl gå upp och ner ett tag till men jag vet att det kommer bli bra tack vare all kärlek jag har omkring mig. Den är oslagbar. På tal om namnsdag och kärlek, när jag var yngre brukade faktiskt mamma fira namnsdagar med nån liten present eller så. I alla fall ibland. Även om det varit mycket hemskt och jobbigt så har det såklart funnits bra dagar och minnen också. Det är väl därför allt det är extra svårt.


IMG_8883

Min M namnsdagsfirade mig med den här goda kvällsmaten idag… Tack älskling!

Nu blir det fruktsallad och glass och soffmys. Lovely!

KRAM


Kommentarer


  1. Johanna 12 februari, 2014 on 20:44 Svara

    Tänkt på, klipper sig inte Mange väldigt ofta? 😉 Det var väl inte länge sen du skrev det…

  2. Cassandra 12 februari, 2014 on 21:02 Svara

    Känner samma sak när de kommer till min pappa. Mycket hemska och svåra minnen har jag(en hel del förträngt djupt in) men sen finns det så mycket som är bra och fint. Så när de jobbiga är borta för stunden och ilskan lagt sig så ser man allt de braiga och mår dåligt för det. Men jag tror vi är så pass goda och godtrogna så man mår naturligt dåligt när man tänker på allt som också varit bra, det är oavsett vad din mamma. Min pappa har ju inte haft fängelsestraff men förlorade mina 3 yngre syskon som är fosterplacerade idag och jag har inte pratat med han på 1 år, vilket aldrig hänt förut med sån lång tid. Men nu känner jag att det är nog, han tar sån negativ energi när han väl gör dumma saker/säger dumma saker och jag orkar inte med sånt när man ska klara vardagen som det är liksom. Då saknar jag han fruktansvärt ändå! Men man ska sätta ner foten och inse att man förtjänar så mycket mer! Troligtvis kommer din mamma inte bli frisk och inse vad hon gjort och bli en helt ny människa, man önskar ju men troligtvis Inte. Det är fruktansvärt men ni har ju varandra! Jag önskar min pappa blir frisk då det är alkohol som styr hans beteende i grunden. Han kommer aldrig få tillbaka mina syskon, det hoppas jag inte ens. Men bli frisk och kunna umgås, bli en bra morfar/farfar till alla hans barnbarn en dag. 5 barn genererar nog en del barnaskara. 🙂 blev en jäkla text nu, vet knappt vad tanken var helt. MEN ni har varandra och folk i er närhet som stöttar, det betyder massor!

  3. alexandra 12 februari, 2014 on 21:40 Svara

    Han har kort hår=) då behöver man klippa sig ofta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna