VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Wall of Love

IMG_8828

IMG_8862

Lite av den nya tavelväggen i dagsljus vs vid middagstid. Bästa placeringen för man ser den även från soffan!

Jag slutade tidigare från jobbet idag, k u n d e verkligen inte vara kvar. Behövde andas. Eller kunde liksom inte andas där. Hämta Elion tidigare. Så hämtade vi Mange på gymmet, gick där och kollade tills han var klar. Elion tränade också lite i och för sig. Med betoning på lite ;)… Mycket att se på ett nytt ställe! Sen hem och städa, laga middag och fruktsallad. Svärföräldrarna kom hem från Spanien idag och ville hämta hem sin kisse så då frågade vi om de inte ville äta middag med oss också. Kycklingwok med röd curry och nudlar blev det, och så fruktsalladen och glass till efterrätt. Haha först tänkte vi trerätters men så kom verkligheten ikapp och vi insåg att tiden efter jobb ofta går lite för snabbt. Myspys var det i alla fall. Det känns lite som att jag har bytt ut en del av min släkt mot dennna underbara familj istället. Det är synd att blodsband inte alltid är så starkt som det sägs, för jag har då i alla fall fått lära mig att det bästa blir om man väljer sin egna familj. De som ger en kärlek och energi, som lyfter och inte sänker. Det är dom man vill ha i sin familj. Och går man på det, ja då har jag lätt den bästa familj man kan ha.

Nu blir det ännu mer välbehövligt mys med min fina M.

Puss & Kram


Kommentarer


  1. Martina 11 februari, 2014 on 20:16 Svara

    Vad fint det blev med fotoväggen. Vill också ha något sådant men vi har inga väggar i lägenheten där det skulle passa så får vänta till vi flyttar till hus=) Skönt att läsa att du trots tunga besked ändå lever vidare. Jag tror oavsett vad det än gäller att man måste välja att ha personer runt omkring sig som inte bara tar energi utan som också ger energi tillbaka. Man måste få må dåligt över saker men det viktiga är också att man lägger energi på det som gör en glad och som man kan påverka. Jag har sedan ca två år tillbaka valt bort människor som bara tar energi och jag mår så mycket bättre av det, nu har jag få vänner men det är vänner som alltid finns där och som ger så mycket energi och kärlek tillbaka.
    Hoppas du kommer vara på topp snart igen. Kramar

  2. Veronica 11 februari, 2014 on 20:56 Svara

    Du ger alltid så mycket härlig energi på din blogg så hoppas att du fått lite egen positiv energi av bonusfamiljen för det är du väl värd!

  3. marie 11 februari, 2014 on 21:18 Svara

    Energi o kramar i massor skickas härmed <3

  4. Lisa 12 februari, 2014 on 06:35 Svara

    God morgon fina och grattis på namnsdagen! ❥

    Vad fint det blev med fotona! Great minds think alike 🙂 Puuuuss o en kram härifrån

  5. Denise - Mamma till noah! 12 februari, 2014 on 16:44 Svara

    Så otroligt fint med väggen!=)

  6. Mariah 13 februari, 2014 on 14:30 Svara

    Superfin vägg 🙂
    Hur stora är ramarna å hur långt emellan ramarna har du? Håller på å planerar en egen fotovägg, men tycker det är så HIMLA SVÅRT att veta vilka avstånd å storlekar som är lagom 🙂
    Kram du fina <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna